Μικροποσότητες κοκαίνης, χασίς, αλλά και δενδρύλλια και σπόροι κάνναβης βρέθηκαν σε έρευνες των αστυνομικών σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στο Ηράκλειο.

Αναλυτικότερα, το Σάββατο στην περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Από τους αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους αλλοδαπούς που επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης και κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Επίσης το Σάββατο συνελήφθη στην περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Β΄Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Από τους αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού και σε περιβάλλοντες χώρους κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, μικροποσότητα κάνναβης και σπόροι κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Β΄Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook