Κατά την πρώτη επίσημη έξοδό της μετά τη γέννηση της κόρης της Τζούλια, η Κάρλα Μπρούνι δήλωσε την πλήρη στήριξή της προς τον Νικολά Σαρκοζί, αν εκείνος αποφασίσει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της χώρας.
Μπρούνι: «Αν με χρειαστεί ο Νικολά θα είμαι εκεί»

«Προς το παρόν, (ο Νικολά Σαρκοζί) είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν έχει ξεκινήσει επισήμως προεκλογική εκστρατεία…Θα είμαι στο πλάι του ότι και να αποφασίσει. Αν με χρειαστεί θα είμαι εκεί» δήλωσε η Κάρλα Μπρούνι απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τον ρόλο της στην προεκλογική εκστρατεία.

Προσπαθώντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους, η πρώτη κυρία- που παρακολούθησε φιλανθρωπικό κονσέρτο γνωστής βιολονίστριας – όταν ρωτήθηκε για τη δική της συμμετοχή, απάντησε ότι αν και η παρουσία της συζύγου στο πλευρό του προεδρικού υποψήφιου είναι περισσότερο αμερικανική «συνήθεια», η ίδια δεν θα είχε πρόβλημα να συμμετέχει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Όπως αναφέρει το Έθνος, η Κάρλα Μπρούνι διαβεβαίωσε ότι ο Σαρκοζί είναι «όλο και πιο ήρεμος» διαπιστώνοντας παράλληλα ότι έχει αλλάξει πολύ γιατί «ο ρόλος του προέδρου θα άλλαζε οποιονδήποτε, ακόμη και μια πέτρα, ακόμη κι ένα δέντρο».

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη έξοδο της Μπρούνι η οποία γίνεται στον απόηχο του οικονομικού σκανδάλου στον οποίο την ενέπλεξε δημοσίευμα του περιοδικού Marianne.

H πρώτη κυρία υπουστηρίζει ότι το εν λόγω δημοσίευμα ήταν γεμάτο λάθη και υπερασπίστηκε τις διαφανείς διαδικασίες μέσω των οποίων λειτουργεί το ίδρυμά της.

Η προηγούμενη εμφάνιση της πρώτης κυρίας ήταν στις 14 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook