Για σεξουαλική κακοποίηση την οποία υπέστη πιθανότατα από περισσότερα του ενός ατόμων η ατυχή 74χρονη γυναίκα που βρέθηκε χθες δολοφονημένη στο σπίτι της στον Εσταυρωμένο στο Ρέθυμνο έκανε λόγο κατά τη διάρκεια συνέντευξης  τύπου ο Ιατροδικαστής κ. Σταμάτης Μπελιβάνης.

Ο κ. Μπελιβάνης σημείωσε επίσης πως η ηλικιωμένη γυναίκα έφερε πολλές κακώσεις στο κεφάλι, στα χέρια και τα πόδια, ενώ είχε και σπασμένα πλευρά.

Ο θάνατος της γυναίκας όπως είπε για μια ακόμη φορά ο κ. Μπελιβάνης προήλθε από ασφυξία που την  προκάλεσε το ύφασμα με το οποίο την είχαν φιμώσει οι αδίστακτοι δράστες.

Εν τω μεταξύ συνεχείς προσαγωγές υπόπτων κυρίως αλλοδαπών υπηκόων πραγματοποιεί από χθες η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, στην προσπάθεια της να εξιχνιάσει τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας που έχει σοκάρει την κοινωνία του Ρεθύμνου.

Το σπίτι της γυναίκας ήταν ανάστατο και η αστυνομία εξετάζει αν πρόκειται για φόνο με κίνητρο τη ληστεία.

Η ηλικιωμένη ζούσε με τον σύζυγό της, ο οποίος ωστόσο αυτό το διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και ενδεχομένως οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του για να εισβάλλουν στο χώρο.
Υπενθυμίζεται πως η άτυχη 74χρονη βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα από στενό συγγενικό της πρόσωπο.

Η προανάκριση συνεχίζεται από τις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου.