Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 και από ώρας.10.00 έως 14.00μμ το Βενιζέλειο ωδείο Χανίων προσκαλεί γονείς και μαθητές αλλά και όποιον άλλον επιθυμεί να γνωρίσει τα μουσικά όργανα, τους καθηγητές ,την διοίκηση , τους χώρους διδασκαλίας και εκδηλώσεων του ωδείου.

Θα παρουσιαστούν δραστηριότητες από την διδασκαλία μουσικής προπαίδειας, παιδικών και εφηβικών χορωδιών, μουσικών και φωνητικών συνόλων, χορωδιών καθώς επίσης και παρουσίαση νέων μουσικών οργάνων και εικαστικών τεχνών.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ωδείου θα παρουσιάσει το εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα του ωδείου και η διοίκηση τις δραστηριότητες και την λειτουργία του.

Ο Σύνδεσμος για τη Διάδοση των Καλών Τεχνών στην Κρήτη φροντίζει και προσπαθεί ώστε το Βενιζέλειο ωδείο να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής καλύπτοντας όσο γίνεται περισσότερο τις μουσικές αναζητήσεις όχι μόνο της πόλης μας ,αλλά σχεδόν και ολόκληρου του νομού, λειτουργώντας τοπικά παραρτήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων, βοηθώντας έτσι και τα παιδιά της επαρχίας να προσεγγίσουν την μουσική και τα οφέλη της.

Η εγγραφή νέων μαθητών την ημέρα αυτή θα είναι δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία του ωδείου Τηλ:28210 43067 email : [email protected].

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook