Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ταυτίσει το Δήμο Χερσονήσου με τις ατέλειωτες παραλίες και τα πολυσύχναστα τουριστικά θέρετρα.

Όμως στην πραγματικότητα ο Δήμος Χερσονήσου είναι κάτι περισσότερο από αυτά…

Είναι τα αμέτρητα γραφικά χωριά, η εντυπωσιακή άγρια φύση, οι αθλητικές δραστηριότητες στην ύπαιθρο, η ιστορία χιλιάδων ετών, ο πολιτισμός και οι παραδόσεις, τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα, η γαστρονομία, η φιλοξενία των ανθρώπων της περιοχής που με χαμόγελο σε καλωσορίζουν στον τόπο τους!

Μέσα από ένα βίντεο μόλις 45 δευτερόλεπτων, ο Δήμος Χερσονήσου μας ταξιδεύει μέσα από όμορφες εικόνες, σε μια διαφορετική οπτική της περιοχής. Στην ενδοχώρα της που είναι εξίσου όμορφη και εντυπωσιακή. Είναι η αυθεντική Χερσόνησος που ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να συνυπάρχει με το σύγχρονο.


Ένα ταξίδι στο φως, ένα ταξίδι στην ιστορία και τον πολιτισμό. Ένα ιδανικό περιβάλλον ασφάλειας και χαλάρωσης, ένα ταξίδι στο όνειρο.

Αμνισός, Ανάληψη, Ανισσαράς, Γούρνες, Γούβες, Χερσόνησος, Καρτερός, Κοκκίνη Χάνι, Κουτουλουφάρι, Λιμένας Χερσονήσου, Μάλια, Πισκοπιανό, Σταλίδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook