Την ικανοποίηση του για την επιστροφή του ΟΦΗ μετά από περίπου 1,5 μήνα στις νίκες εξέφρασε στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του ματς με την Δόξα Δράμας ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος που επισήμανε ότι αυτό το τρίποντο θα βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά την ομάδα του.

Ο 54χρονος τεχνικός στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε : « Είναι σημαντικό που κερδίσαμε κάτι το οποίο θα μας βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και δυσκολίες. Η σημερινή νίκη ήρθε κατόπιν μεγάλης προσπάθειας ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Από την στιγμή που πετύχαμε το γρήγορο γκολ παίξαμε πιο ελεύθερα. Είμαστε μια ομάδα που αν προηγηθούμε γρήγορα αγχώνουμε τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί , είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα ίσως κάναμε και άλλα γκολ. Εμείς που βρισκόμαστε στην οικογένεια του ΟΦΗ προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Από αύριο μέχρι την ερχόμενη Κυριακή μεσολαβούν τρία παιχνίδια και θα υπάρχει κούραση . Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στο ματς της Πέμπτης με τον Παναιτωλικό . Το Κύπελλο Ελλάδος είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει γιατί έχουμε παράδοση σε αυτόν . Ευχαριστώ τους φιλάθλους που παρά την κακή εικόνα μας στο πρώτο μέρος μας υποστήριξαν και είχαν υπομονή. Μετά από απουσία ενός μήνα επανήλθαμε στην θέση μας».

Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό ο τεχνικός του ΟΦΗ υπογράμμισε : «Σε μια εβδομάδα παίζοντας τρία παιχνίδια δεν μπορούν οι παίκτες να ανταπεξέλθουν . Θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε σωστά και καλά την κούραση και την Πέμπτη και την Κυριακή στο ματς πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό».

Για το αν μετά τις αποχωρήσεις αρκετών παικτών από το ρόστερ γίνει κάποια προσθήκη τον Ιανουάριο ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν ξεκάθαρος : «Μεταγραφές δεν θα γίνουνε γιατί πρώτα θα πρέπει να τακτοποιηθούνε τα παιδιά που ήταν πέρυσι στην ομάδα όπου έδωσαν και την ψυχή τους για να ανέβει ο ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα. Πρώτα θα τακτοποιηθούν αυτά τα παιδιά και μετά θα κοιτάξουμε όλα τα υπόλοιπα. Αυτό είναι σαν αρχή μου τα χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο».

«Έπαιξε ρόλο το γρήγορο γκολ »

Στην επίτευξη του γρήγορου γκολ του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και στα λάθη της άμυνας του που στοίχησαν ακόμη ένα τέρμα στην ομάδα του απέδωσε την ήττα από τον ΟΦΗ ο προπονητής της Δόξας Δράμας Μάκης Κατσαβάκης.

Ο τεχνικός των «Μαυραετών» δήλωσε στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του ματς : «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με αρκετή πίστη για να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ και να φορτώσουμε με άγχος τον αντίπαλο. Εκεί που ελέγχαμε το παιχνίδι με δύο λάθος εκτιμήσεις φάγαμε δύο γκολ και στη συνέχεια δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια για να αντιδράσουμε . Έπαιξε ρόλο το γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο γιατί δεν είχαμε απειληθεί μέχρι τότε από τον ΟΦΗ. . Πληρώσαμε το λάθος στην άμυνα μας όπου ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς. Είναι επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση για την ομάδα γιατί τα παιδιά είναι κουρασμένα από τα συνεχόμενα ματς. . Καλή συνέχεια στον ΟΦΗ όπου είναι ένα σωματείο που κάνει μια μεγάλη προσπάθεια. Ο ΟΦΗ παρά τις απουσίες του είναι μια πλήρης ομάδα με ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές και αν λύσει το οικονομικό πρόβλημα έχει τεράστιες δυνατότητες».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook