Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η δίκη του 52χρονου που φέρεται να έβαλε τη 15χρονη κόρη του σε μια καρέκλα και άρχισε να τη χτυπάει στο κεφάλι με χοντρό ξύλο.

O 52χρονος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος της συζύγου του και των τριών παιδιών του και για σωματικές βλάβες σε δυο ακόμα άτομα και αντίσταση κατά της αρχής

Να σημειωθεί ότι η σύζυγος του 52χρονου, η οποία είναι ουκρανικής υπηκοότητας, είχε αρνηθεί κατά το παρελθόν σε άλλα αντίστοιχα επεισόδια κατά τα οποία είχε κληθεί η αστυνομία να παρέμβει, ότι ο σύζυγός της ασκεί βία σε βάρος της ίδιας και των παιδιών.

Η αντίδραση του παππού

Ο παππούς των παιδιών και πατέρας του 52χρονου μιλώντας στον Alpha γέλαγε, υποστηρίζοντας πως ήταν όλα ψέματα. «Τίποτα, ψιλοπράγματα. Τίποτα μωρέ. Ψέματα είναι. Τίποτα, ψιλοπράγματα. Όχι, ρε παιδάκι μου, δεν τους χτύπησε. Δεν υπάρχει ούτε ξύλο ούτε χτύπημα. Μπορεί να της έπαιξε κανά δυο για διάφορους λόγους. Εντάξει. Έπρεπε. Αυτό που σου λέω ισχύει, τίποτα άλλο. Αυτό που σου λέω εγώ είναι στάνταρ γιατί εγώ δεν είμαι ούτε 30, ούτε 40 ούτε 80. Περνώ τα 80 χρονών σε ηλικία. Δεν είναι σωστό ένας πατέρας να χτυπάει τα παιδιά του αλλά καμιά φορά χρειάζεται αν κάνει… τσαρδαλιές. Καμιά φορά χρειάζονται και αυτά. Και οι γυναίκες τώρα, κοίτα να δεις βγάζουνε μια τεράστια γλώσσα και τις τρώνε και αυτές. Τρώνε και αυτές ξύλο» είπε χαρακτηριστικά

Η συγκλονιστική μαρτυρία της 15χρονής για όσα βίωνε

Η 15χρονη μετά από τόσα χρόνια πήρε το θάρρος να βγει και να μιλήσει για όλα βίωνε. Η νεαρή κοπέλα βγήκε την Πέμπτη στην εκπομπή Tlife και περιέγραψε περιστατικά που είχε βιώσει στο παρελθόν καθώς και για την απόφαση της να μιλήσει τώρα.

Συγκεκριμένα η κοπέλα ανέφερε ότι «Σχόλασα νωρίς. Ο πατέρας μου μου έχει πει να έρχομαι κατευθείαν όταν σχολάω. Κι εγώ άργησα γιατί καθόμουν εκεί πέρα. Έχει συμβεί πολλές φορές να αργώ και αυτή είναι αιτία για να με χτυπήσει. Έχει τύχει πολλές να με χτυπήσει, χτυπάει και τα αδέρφια μου. Εμένα προσωπικά από πέντε χρονών. Αποφάσισα να μιλήσω. Βρήκα το θάρρος να μιλήσω.

Γύρισα σπίτι κατά τις 16:00. Ήμουν στην κουζίνα και άρχισε να με βρίζει. Πανικοβλήθηκα, αγχωθηκα και άρχισα να τρέχω για να μη με χτυπήσει. Ο μόνος τρόπος διαφυγής για μένα είναι το μπαλκόνι, γιατί όταν βγαίνω στο μπαλκόνι καμιά φορά σταματάει. Αλλά δεν σταμάτησε. Πήρα μια καρέκλα και την έβαλα πάνω μου για να μην με χτυπήσει. Ο γείτονας τα έβλεπε όλα αυτά και του έλεγε να σταματήσει. Με χτυπούσε στο χέρι με ένα μαύρο σκληρό λάστιχο, σαν γκλοπ. Με χτύπησε στο χέρι. πήγε να με χτυπήσει στο κεφάλι αλλά δεν πρόλαβε. Στο σπίτι εκείνη την ώρα ήταν η μητέρα μου και τα αδέρφια μου. Η μητέρα μου δεν έκανε τίποτα. Και με την μητέρα μου και με τον αδερφό μου και με την μικρή συμβαίνει το ίδιο. Οι λόγοι είναι πολύ μικροί που μας χτυπάει. Έχει νευρά και ξεσπάει στα παιδιά του. Για παράδειγμα επειδή παίζει και φωνάζει λίγο ή επειδή δεν τρώει το φαΐ του ή αν κατουρήσει πάνω του. Καμιά φορά η μητέρα μου του λέει σταμάτα. Αλλά μας λέει ότι δεν χρειάζεται να κάνετε έτι. Το βρίσκει φυσιολογικό ».

Η κοπέλα κατέληξε λέγοντας ότι «Αποφάσισα μετά από τόσα χρόνια να μιλήσω το έκανα για τα αδέρφια μου αλλά και για μένα για να μην περάσουν τα ίδια. Οι γείτονες πολλές φορές είχαν πάει στην αστυνομία. Εγώ ήθελα να κατέβω να μιλήσω αλλά οι γονείς μου με απειλούσαν ότι αν το κάνω θα έχω δυσάρεστες συνέπειες και δεν βρήκα το θάρρος.

Τα αδέρφια δεν είναι και στα καλύτερα τους. Ζητάω τα αδέρφια μου να γίνουν ευτυχισμένα να μην φοβόμαστε να κάνουμε καινούργια πράγματα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook