Στη σύλληψη δυο αντρών προχώρησαν οι αρχές το πρωί της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου στα Χανιά. Οι δυο φερόμενοι ως δράστες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα μετά από πληροφορίες που είχαν οι αρχές ότι οι δυο φερόμενοι ως δράστες είχαν στην κατοχής τους και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες και κάτω από συντονισμένες ενέργειες της Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και με την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, οι αρχές οργάνωσαν συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ένα από τους δυο φερόμενους ως δράστες να αποβιβάζεται από το πλοίο της γραμμής και να πηγαίνει προς μια μοτοσυκλέτα. Τότε οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο και βρήκαν μέσα στη μοτοσυκλέτα να είναι καλά κρυμμένες έντεκα αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν 663 γραμμάρια κοκαΐνης και προχώρησαν στην κατάσχεση τους.

Στη συνέχεια οι αρχές προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του δεύτερο φερόμενου ως δράστης όπου εντόπισαν και εκεί ναρκωτικά. Συγκεκριμένα βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 14.765 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και 6 συσκευές κινητών τηλεφώνων ως μέσα διευκόλυνσης της επικοινωνίας σε αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών.

Παράλληλα κατασχέθηκα και μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook