Υλικά

  • 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά μαγειρεμένο
  • 400 γρ. κόκκινα φασόλια σε κονσέρβα
  • 280 γρ. σάλτσα ντομάτας σε κύβους
  • 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
  • 1 κ. γλ. κόκκινο πιπέρι
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Προαιρετικά για γαρνιτούρα: τυρί, ξινή κρέμα, τσιπς τορτίγιας, κόλιανδρο, φρέσκο κρεμμυδάκι

Εκτέλεση

Βήμα 1

Ανακατέψτε το κρέας, τα φασόλια και τις ντομάτες σε μια μεγάλη κατσαρόλα.

Βήμα 2

Αφήστε να πάρει μια βράση σε μέτρια φωτιά, χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε να σιγοβράσει για περίπου 30 λεπτά.

Βήμα 3

Αλατοπιπερώστε κατά βούληση και απολαύστε με τις αγαπημένες σας γαρνιτούρες, όπως τυρί, ξινή κρέμα, κόλιανδρο ή τσιπς τορτίγιας.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook