«Με δύο νέα πυροσβεστικά συγκροτήματα μεγαλώνουμε την ασπίδα πολιτικής προστασίας στο Δήμο Μαλεβιζίου! Δωρεά του ΑΔΜΗΕ και της ΑΡΙΑΔΝΗ Interconnection, μέσα από το πακέτο των ανταποδοτικών οφελών προς το Δήμο για το Μεγάλο Καλώδιο. Με νέα όπλα στη μάχη κατά της εκδήλωσης πυρκαγιάς, ενισχύουμε τους χειριστές μας, τις τοπικές κοινωνίες και τους εθελοντές. Συντονίζουμε δυνάμεις με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και στρέφουμε την προσοχή μας στην πρόληψη. Στην Κέρη σήμερα με τους Διοικητές Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης και Ηρακλείου Γιώργο Τσικαλά και Μιχάλη Σεληνιωτάκη για την εκπαίδευση των στελεχών μας στη χρήση των αντλιών. Μπροστά σε ένα ενδεχόμενο πύρινο μέτωπο, φροντίζουμε να έχει εκ των προτέρων στηθεί ένα άλλο, ανθρώπινο.», ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με αφορμή την παρουσίαση των δύο πυροσβεστικών συγκροτημάτων που παρουσιάστηκαν στα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κέρη.

Τα δύο πυροσβεστικά συγκροτήματα, που χρηματοδοτήθηκαν από τον ΑΔΜΗΕ και την ΑΕΙΑΔΝΗ Interconnection από το πακέτο των ανταποδοτικών οφελών προς το Δήμο Μαλεβιζίου για το Μεγάλο καλώδιο, εγκαταστάθηκαν σε οχήματα του Δήμου και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου και δίνεται έτσι η δυνατότητα για άμεση επέμβαση σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Στην Κέρη βρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Πετούσης και Περιβάλλοντος Γρηγόρης Περυσινάκης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Γιάννης Βάμβουκας, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Τυλίσου Μανώλης Βασιλάκης και Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης οι Διοικητές Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Γιώργος Τσικαλάς και Ηρακλείου Μιχάλης Σεληνιωτάκης καθώς και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook