Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Νατάσα Ράγιου. Η δημοσιογράφος είπε πως έχει μετακομίσει μόνιμα στη Ρόδο εξαιτίας της σχέσης της με τον σύντροφό της Τζιοβάνι Φαλιέρο, τον οποίο γνώρισε όταν ήταν ακόμα παντρεμένη. Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, ο σύντροφός της, την ζήτησε από τον άντρα της.

«Είμαι ερωτική μετανάστρια γιατί πατρίδα σου είναι εκεί που αγαπάς» είπε η δημοσιογράφος και αποκάλυψε το λόγο που μετακόμισα στο νησί. «Η Ρόδος προέκυψε στη ζωή μου από τον άνθρωπο της ζωής μου Τζιοβάνι Φαλιέρο. Ο Τζιοβάνι είναι αρχιτέκτονας διακοσμητής και ήρθαμε στη Ρόδο για μία δουλειά του και μείναμε 2,5 χρονιά». «Για’ μένα η ζωή είναι ένα ταξίδι, η Νατάσα ήταν ο πιο σημαντικός σταθμός», είπε από την πλευρά του ο Τζιοβάνι Φαλιέρο για τη σχέση τους και παραδέχθηκε πως «δεν ήξερα καν ποια είναι η Νατάσα γιατί ταξιδεύω και δεν παρακολουθώ».

Για την γνωριμία τους ο σύντροφος της δημοσιογράφου είπε: «Με δυσκόλεψε πάρα πολύ η Νατάσα να μου πει το ναι αλλά και εγώ δεν τα παρατάω» ενώ για έναν ενδεχόμενο γάμο είπε «να περιμένετε γάμο, θα γίνει όπως πρέπει», με τη δημοσιογράφος να λέει πως «μας πρόλαβε ο κορωνοϊός και δεν παντρευτήκαμε. Θα παντρευτούμε στο Ποζιτάνο».

«Το μέλλον το σκέφτομαι μόνο με τον Τζιοβάνι»

«Όταν μιλάει για μένα ο Τζιοβάνι είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Κάθε μέρα είναι γιορτή με αυτόν τον άνθρωπο», είπε η δημοσιογράφος. Αναφορικά με τη σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγό της είπε πως «η σχέση μου με τον πρώην άντρα μου είναι εξαιρετική».

«Ο σύντροφός μου ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου»

Για την αρχική τους γνωριμία η Νατάσα Ράγιου αποκάλυψε ότι «τον Τζιοβάνι τον βρήκα πριν τη λήξη του γάμου μου, ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου» και το ότι ο σύντροφός της έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα της.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook