Η Ομάδα \”Προγραμματιστές Υπολογιστών Χανίων\” διοργανώνει το πρώτο Open Coffee, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 6.00 μμ, στον Πολυχώρο \”Πολυ-τεχνείο\” (Χατζημιχάλη Νταλιάνη 40). Το Open Coffee (www.opencoffee.gr) είναι μία ανοιχτή εκδήλωση που φέρνει κοντά επαγγελματίες της Τεχνολογίας, της Οικονομίας, του Design, της Νομικής καθώς και γενικά Κόσμο που έχει ανησυχίες, και έχει ήδη πραγματοποιηθεί με επιτυχία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσ/νίκη, Βόλος κ.α.).

Η εκδήλωση απαρτίζεται από ομιλίες, ανοιχτούς κύκλους εργασίας μεταξύ των παρευρισκομένων και ανοιχτές παρουσιάσεις για όσους έχουν ιδέες  και θέλουν να τις παρουσιάσουν στο κοινό, αναζητώντας κεφάλαια ή συνεργάτες.

Ο κ. Βουλγαρέλης από την εταιρεία hotsoft θα μας μιλήσει για τις νέες δυνατότητες για οικονομική εξωστρέφεια & ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας μέσα από τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών.

Ο Επίκουρος Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Φώτης Πασιούρας θα μας μιλήσει για τον τρόπο που βιώνουν οι ελληνικές επιχειρήσεις το Σήμερα καθώς και για τις αναπροσαρμογές που καλούνται να πράξουν στο στρατηγικο σχεδιασμό τους. Ο κ. Kabutz, έχοντας μια πορεία 13 ετών ως ελεύθερος επαγγελματίας στην ανάπτυξη λογισμικού και στην παροχή συμβουλών σε, ανά τον κόσμο, επιχειρήσεις, θα μοιραστεί μαζί μας όσα αναγνώσματα ή βιώματα τον βοήθησαν να βελτιωθεί ως επαγγελματίας.

Η Ομάδα \”Προγραμματιστές Υπολογιστών Χανίων\” είναι ένα ανοιχτό group ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στα Χανιά και των οποίων η εργασία ή το χόμπι σχετίζεται με την Τεχνολογία των υπολογιστών. Στόχος είναι η δημιουργία δικτύου ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την Τεχνολογία.

Το 1ο Open Coffee των Χανίων, στόχο έχει τη διεύρυνση του υπάρχοντος δικτύου επαγγελματιών καθώς και να προσδώσει μια εναλλακτική, θετική πρόταση στη χανιώτικη Κοινωνία μέσω της Τεχνολογίας.

Η είσοδος είναι φυσικά ελεύθερη.

Group: Chania Software Developers – Χανιά προγραμματιστές υπολογιστών (http://www.facebook.com/groups/194406463974846/) Email: [email protected] Κινητό: 6936987604, 6942460730

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook