Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά, Δημήτρης Ανθούσης, παραβρέθηκε στη συνάντηση που διοργάνωσε, την περασμένη Δευτέρα, στο Τσιράκειο Πολιτιστικό Κέντρο Σκινέ, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σκινέ – Φουρνέ για το μείζον ζήτημα της υποβάθμισης του σχολείου από εξαθέσιο σε πενταθέσιο.

Ο κ. Ανθούσης επανέλαβε την ξεκάθαρη θέση της “Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά” ότι η απόφαση αυτή πρέπει να ανακληθεί άμεσα, καθώς δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει αποδεκτό το γεγονός ότι το Υπουργείο Παιδείας προτάσσει τους αριθμούς, δημιουργώντας μαθητές και σχολικές κοινότητες δύο ταχυτήτων.

Ο κ. Ανθούσης εξέφρασε, για άλλη μία φορά, την αμέριστη στήριξη της “Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά” στον αγώνα που κάνουν οι γονείς των παιδιών προκειμένου να παρθεί πίσω η συγκεκριμένη απόφαση, την οποία χαρακτήρισε μη αποδεκτή, άρα απαράδεκτη.

Επίσης εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην κινητοποίηση που διοργανώνουν το πρωί της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων προκειμένου να ζητήσουν και πάλι το αυτονόητο, δηλαδή το Δημοτικό Σχολείο Σκινέ – Φουρνέ να λειτουργήσει ως εξαθέσιο και τη σχολική χρονιά που έχει ήδη ξεκινήσει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook