Ο αστυνομικός που παραλίγο να χάσει την ζωή του, όταν ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε πάνω στη μηχανή του και τον εκτόξευσε σε απόσταση 10 μέτρων, μίλησε για το περιστατικό και θέλησε να στείλει το μήνυμα ότι το κράνος σώζει ζωές.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Live News» και είπε πως «ο υπαίτιος του ατυχήματος ισχυρίστηκε ότι δεν με είδε. Έστριψε αριστερά, μπήκε στο ρεύμα πορείας μου και μου την έκοψε μετωπικά, με αποτέλεσμα να φύγω από το όχημα και να συγκρουστώ με το όχημα που βλέπετε στο βίντεο».

Παράλληλα, σημείωσε ότι «θυμάμαι χαρακτηριστικά το πρώτο γκαπ, που είδα ότι είναι γαλάζιο το όχημα που μου έκλεισε την πορεία και αισθάνθηκα ένα δεύτερο χτύπημα, όταν έσκασα με το πόδι και με την πλάτη στο παρκαρισμένο όχημα. Αισθάνθηκα και τους δύο κραδασμούς. Στην ουσία με έσωσε το κράνος μου, συνήθως ο μοτοσικλετιστής χτυπάει με το κεφάλι στο οδόστρωμα».

Επίσης, σχετικά με τον λόγο που έκανε γνωστή την δυσάρεστη περιπέτεια που έζησε, ανέφερε πως «ήθελα να ευαισθητοποιήσω τους συναδέλφους μου, γιατί βλέπω ότι το τελευταίο διάστημα χάνονται πολλοί στην άσφαλτο, αλλά και τους πολίτες, γιατί εμείς σαν αστυνομικοί πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα. Ήθελα να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο να χρησιμοποιεί το κράνος, ακόμα και όταν πηγαίνουν στη γωνία».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook