Η Επιτροπή Αγώνα της περιοχής Ατσαλένιου-Μασταμπά –Μεσαμπελιών Ηρακλείου Κρήτης, το ΠΑΜΕ, η επιτροπή ΠΑΣΕΒΕ Νοτίων συνοικιών, η ομάδα γυναικών Νοτίων της ΟΓΕ, η επιτροπή ανέργων Νοτίων και συνταξιούχων καλεί σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους άνεργους, για το ενδεχόμενο διακοπής της ηλεκτροδότησης του σπιτιού τους η του καταστήματος τους .

Όπως ανααφέρουν σε σχετική ανακοίνωση:

Τα εκατομμύρια απλήρωτοι λογαριασμοί με το ειδικό τέλος αποδεικνύουν ότι η Λαϊκή αντίσταση, η δράση κατά της βάρβαρης Κυβερνητικής πολιτικής του Μαύρου Μετώπου μπορεί και πρέπει να έχει αποτελέσματα.

Ο αγώνας μας ενάντια στα χαράτσια, ενάντια στην πολιτική του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και όλων των πολιτικών δυνάμεων που στηρίζουν με τον ένα η άλλο τρόπο αυτή την μεθοδευμένη επίθεση ενάντια στο Λαό , είναι ανάγκη να πάρει τώρα νέες μορφές, να κάνει ένα μεγάλο βήμα ποιοτικά και ποσοτικά.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα συνεργείο της ΔΕΗ η του εργολάβου να κόψει το ρεύμα σε σπίτια λαϊκών οικογενειών η στα καταστήματα αυτοαπασχολούμενων που πλήττονται βάρβαρα από την πολιτική του μεγάλου κεφαλαίου.

Το χρέος δεν το αναγνωρίζουμε, χαράτσια τους τα επιστρέφουμε.

Καλούμε τους εργαζόμενους να μην σκύψουν το κεφάλι, να μην φοβηθούν, να οργανώσουν την αντίσταση τους, να ανατρέψουμε την Κυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου και τις πολιτικές δυνάμεις που την στηρίζουν.

Η Επιτροπή Αγώνα Ατσαλένιου-Μασταμπά και Μεσαμπελιών έχει ήδη οργανώσει πολλές ομάδες περιφρούρησης στις γειτονιές, καλούμε και άλλους κατοίκους να συσπειρωθούν γύρω από αυτές.

Δεν θα αφήσουμε συνεργείο της ΔΕΗ να αγγίξει ρολόι ότι και αν χρειαστεί να γίνει για να το εμποδίσουμε αυτό.

Σφραγίστε τα ρολόγια, μην επιτρέψετε σε συνεργείο της ΔΕΗ να μπει στο χώρο σας, ειδοποιείστε γείτονες, γνωστούς, την ομάδα περιφρούρησης, την Επιτροπή Αγώνα για να εκφραστεί συμπαράσταση, αλληλεγγύη και να αποτραπεί η εγκληματική τους ενέργεια.

Η Χαλυβουργία μας δείχνει το δρόμο, ο ηρωικός αγώνας των εργατών της, μπορεί να γίνει η σπίθα που θα ανάψει την φωτιά, χιλιάδες μικρές και μεγάλες «Χαλυβουργίες» σε όλη την χωρά, αυτό να είναι το σύνθημα μας.

Η Επιτροπή Αγώνα Ατσαλένιου-Μασταμπά και Μεσαμπελιων θα ξεκινήσει από αυτή την εβδομάδα νέο κύκλο δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών ενάντια στο χαράτσι, καλούμε όλους τους κατοίκους της περιοχής να πλαισιώσουν αυτές τις δραστηριότητες, μαζικά, συλλογικά, οργανωμένα να αποτρέψουμε τα σχέδια της Κυβέρνησης.

Καλούμε τον Λαό της περιοχής να πάρει μαζικά μέρος αύριο 17/1/2012 στο Συλλαλητήριο που οργανώνει το ΠΑΜΕ στην Πλατεία Ελευθερίας στις 19:00 ενάντια στην ανεργία και σαν ένδειξη συμπαράστασης στους ηρωικούς Έλληνες Χαλυβουργούς.

Την Τετάρτη το πρωί προχωρούμε σε νεα διαμαρτυρια στα υποκαταστηματα της ΔΕΗ, και σε νεα συγκεντρωση δηλωσεων μη πληρωμης του χαρατσιού. Κανείς να μην το πληρώσει, είναι αντιλαϊκό, βάρβαρο και ταξικό. Αν θέλουν λεφτά για τα χρέη που οι ίδιοι δημιούργησαν και τα φορτώνουν στον Ελληνικό Λαό να τα πάρουν από το μεγάλο κεφάλαιο, να φορολογηθούν τα κέρδη του με 45% και όχι με 20% όπως ισχύει σήμερα.

Έξοδο από την ΕΕ με Λαϊκή Εξουσία, μονομερή διαγραφή όλου του χρέους, άλλος δρόμος δεν υπάρχει για τον Λαό και τους εργαζόμενους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook