Η Άννα Φόνσου μίλησε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ για τον Γιώργο Μαρίνο και την «εξαφάνισή» του. «Φιλοξένησα τον Γιώργο Μαρίνο στο σπίτι του ηθοποιού και είπα στο προσωπικό να μην πηγαίνουν να του ζητάνε φωτογραφίες. Αυτός ο κύριος Βασίλης ήταν πάντα εκεί, ο Γιώργος του έχει βαφτίσει τα παιδιά του» ανέφερε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

Αμέσως μετά η κυρία Φόνσου είπε: «Αφού πέρασε ένας μήνας είπα στον Γιώργο ότι βάσει καταστατικού, δεν μπορούμε να φιλοξενούμε εδώ έναν άνθρωπο που έχει λεφτά. Ήρθε ο Φασουλής μαζί με αυτόν τον κύριο και τον πήραν. Τον πήρα (τηλέφωνο) την άλλη μέρα και μου είπε “εδώ είναι παράδεισος, να έρθεις Άννα μου” και του είπα ότι θα πάω αύριο» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Όμως σύμφωνα με την κυρία Φόνσου, όταν προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, δεν κατάφερε να του μιλήσει: «Τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Και πήρα εκεί σε αυτό το ίδρυμα και μου είπαν ότι “έφυγε με τον κύριο Βασίλη και δεν είπαν πού πάνε”. Προσπαθούσα να τον βρω και με πήρε αυτός ο κύριος Βασίλης, με έβρισε και μου είπε “μην ασχοληθείς ποτέ με τον Μαρίνο, που είναι και τι κάνει”. Δεν έχει δικαίωμα να μη μας λέει πού είναι και τι κάνει».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook