Στο Α’ Νεκροταφείο αυτή τη στιγμή συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρετούν τη Μάρθα Καραγιάννη που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 18/09 σε ηλικία 82 ετών.

Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το «παρών» στην πολιτική κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη ήταν η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία μίλησε με συγκινητικά λόγια για τη σπουδαία ηθοποιό.

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Δεν μπορώ να μιλήσω. Και τι δεν έχω να θυμάμαι από τη Μάρθα Καραγιάννη! Κάναμε όνειρα μαζί. Καθόμασταν τρώγαμε και ονειρευόσασταν. Με γέλασε όμως, γιατί έφυγε μόνη. Δεν μπορούσε να μου μιλήσει καλά, ήταν στο κρεβάτι την τελευταία φορά που μιλήσαμε. Χαιρόταν και μου έσφιγγε το χέρι. Η Μάρθα γύρισε πολλές ταινίες, εγώ επειδή δούλευα στα κέντρα και ξενυχτούσα και δεν μπορούσα να γυρίσω πολλές. Αλλά συναντηθήκαμε, αγαπιόμασταν, κάναμε όνειρα, τρώγαμε και λέγαμε διάφορα. Να με περιμένει! Δεν ήξερα πως ήθελε να αποτεφρωθεί. Και εγώ έχω σχέδιο για εμένα όταν κάποια στιγμή φύγω να με πετάξουν στη θάλασσα στην Κινέτα. Θα θυμάμαι πολλά πράγματα από τη Μάρθα», δήλωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Δείτε βίντεο όσα δήλωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη:

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook