Πέραν της σύλληψης του 24χρονου άνδρα, η Αστυνομία έφτασε στην ταυτοποίηση και του συνεργάτη του με τους δύο τους να έχουν αναπτύξει πλούσια δράση όπου είχαν κλέψει από εργαλεία μέχρι χρήματα, προσωπικά είδη και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω 6.000 ευρώ

Το δίδυμο ήταν πίσω από 24 κλοπές και διαρρήξεις με την δράση τους να έχει επίκεντρο σπίτια, επιχειρήσεις αλλά και οχήματα σε διάφορες περιοχές του Αγίου Νικολάου.

Ωστόσο η τελευταία απόπειρα του 24χρονου να κλέψει ένα αυτοκίνητο και στην συνέχεια να διαρρήξει επιχείρηση με καπνικά είδη αποδείχθηκε πως ήταν η τελευταία.

Άνδρες των ΤΑΕ Λασιθίου τον εντόπισαν και αφού ακινητοποιήθηκε με το αυτοκίνητο, συνελήφθη με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου και του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα. Επιπλέον το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο άνδρας είχε διαπράξει συνολικά 24 κλοπές-διαρρήξεις σε οικίες, επιχειρήσεις και οχήματα κατά το χρονικό διάστημα από τις 4 Ιουνίου μέχρι και χθες το βράδυ αφαιρώντας χρήματα, εργαλεία, προσωπικά είδη και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 6.000 ευρώ.

Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε ακόμα ένας δράστης ο οποίος χρησιμοποιούσε αυτοκίνητο για τη μεταφορά του συλληφθέντα στους τόπους τέλεσης κατά περίπτωση των κλοπών –διαρρήξεων και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook