Το πρωτοφανές περιστατικό το πρωί της Παρασκευής έξω από τα δικαστήρια Χανίων, σίγουρα προβληματίζει. Ένας γνωστός δικηγόρος στα Χανιά, ο Μανώλης Παπαδομανωλάκης δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από έναν άγνωστο με καλυμμένα χαρακτηριστικά, τραυματίζοντάς τον, ευτυχώς, ελαφρά στο λαιμό

Όπως λέει ο ίδιος στο Flashnews.gr, ίσως να τον έσωσε το γεγον΄ςο ότι εκείνη τησ τιγμή συνομιλούσε με δύο πελάτες του.

Το συμβάν έγινε την Παρασκευή (23/9) το πρωί στις 09:45 έξω από τα Δικαστήρια Χανίων.

“Ευτυχώς το τραύμα ήταν επιπόλαιο. Το σοκαριστικό ήταν ότι δεν υπήρχαν “συνθήκες” που να προδικάζουν την επίθεση. Κάποιος με καλυμμένα, δηλαδή, χαρακτηριστικά, από πίσω μου και εντελώς αιφινιδιαστικά, έξω από τον χώρο των δικαστηρίων, κοντά στη στάση του λεωφορείου. Το συμβάν έγινε λίγο πριν ξεκινήσει ένα δικαστήριο που είχα, άσχετο φυσικά με το περιστατικό”, αναφέρει στο Flashnews.gr o Μανώλης Παπαδομανωλάκης.

Πιστεύετε ότι ήθελε να σας κάνει κάτι χειρότερο;

“Συνομιλούσα με δύο άτομα εκείνη τη στιγμή, δύο πελάτες μου. Δεν ξέρω αν ήμουν μόνος, αν θα συμπεριφερόταν ο δράστης, διαφορετικά”.

“Οι δικηγόροι είμαστε στόχοι”

“Προφανώς η επίθεση έγινε λόγω της ιδιότητάς μου. Οι δικηγόροι είμαστε στόχοι. Είμαι 31 χρόνια δικηγόρος. Έχω αναλάβει πολλές και δύσκολες υποθέσεις. Δεν έχω ταυτιστεί με πελάτη μου. Είμαι μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, είμαι γνωστός Χανιώτης. Είναι μια επίθεση απέναντι σε όλους τους δικηγόρους. Είναι πρωτοφανής η επίθεση”, σημειώνει ο γνωστός δικηγόρος.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο δράστης αναζητείται από την αστυνομία. Ο κ. Παπαδομάνωλάκης έδωσε κατάθεση στην ασφάλεια Χανίων και τους περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του δράστη τον οποία ουσιαστικά αντιλήφθηκαν οι δύο πελάτες του που συνομιλούσε εκείνη της στιγμή. “Νομίζω ο δράστης θα βρεθεί” αναφέρει ο κ. Παπαδομανωλάκης που θα επιδιώξει, εφόσον βρεθεί ο δράστης να μάθει τα αίτια της επίθεσης αυτής προς το πρόσωπό του.

Σε ερώτηση του Flashnews.gr αν είχε δεχτεί απειλές το τελευταίο διάστημα, απάντησε: “Απειλές όχι. Κάποιες αντιδικίες στα δικαστήρια τις προσπερνά κανείς. Τίποτα δεν προδίκαζε κάτι τέτοιο”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook