Μια κινηματογραφική καταδίωξη στα στενά του Νέου Κόσμου ακολούθησε μετά την απόπειρα ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στα McDonald’s του Παλαιού Φαλήρου.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε και παρουσιάζει το protothema.gr διακρίνεται το λευκό αυτοκίνητο με τις γαλλικές πινακίδες, που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί για τη διαφυγή τους, να κινείται επί της οδού Αγλαονίκης με κατεύθυνση προς την πλατεία Κυνοσάργους.

Ελάχιστα λεπτά μετά, φαίνονται οι δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τους καταδίωκαν από την λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στο Παλαιό Φάληρο μέχρι την περιοχή του Νέου Κόσμου.

Από πίσω τους, ακολουθούν δύο συμβατικά αυτοκίνητα της ΕΛ.ΑΣ. με αναμένους φάρους που συμμετέχουν στην καταδίωξη. Στο επόμενο στενό, οι δύο ληστές εγκατέλειψαν το όχημά τους και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί. Ο ένας έτρεξε προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ ο 20χρονος συνεργός του, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Η καταδίωξη ξεκίνησε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα. Οι δύο κακοποιοί εισέβαλαν στα McDonald’s του Παλαιού Φαλήρου και αφού ακινητοποίησαν τον υπάλληλο με την απειλή όπλου σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης και έφυγαν χωρίς να πάρουν μαζί το χρηματοκιβώτιο.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook