Ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας όσον αφορά το φιλικό σχολίασε ότι το 1-1 αδικεί την Επισκοπή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εμείς θέλαμε να διαπιστώσουμε σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε, γιατί σήμερα ουσιαστικά κλείσαμε την τρίτη βδομάδα της προετοιμασίας. Τα παιδιά είναι κουρασμένα, κι είναι φυσιολογικό να μην δεν υπάρχει ρυθμός, ενώ θέλαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και στα νέα παιδιά που ήρθαν αυτές τις ημέρες, ώστε να έχουμε την Τετάρτη στο ματς Κυπέλλου με την Βέροια περισσότερους ποδοσφαιριστές έτοιμους».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα της Επισκοπής. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε την πρωτοβουλία και ήταν φανερό ότι ήταν πολύ πιο έτοιμη από εμάς, καθώς αυτό ήταν το δέκατο φιλικό που δίνει στην δική της προετοιμασία. Αντίθετα για εμάς ήταν μόλις το δεύτερο και φάνηκε η διαφορά στο ρυθμό. Η ομάδα μας πάντως ήταν καλή στο πρώτο τέταρτο του β’ μέρους όταν και μπήκαμε δυνατά και δείξαμε πράγματα. Στο πρώτο μέρος κάναμε πολλά λάθη, πολλές εύκολες λάθος πάσες και πολύ φυσιολογικά προηγήθηκε η Επισκοπή. Στο β’ ημίχρονο είδαμε αυτά που θέλαμε και μετά κάναμε τις αλλαγές που πρέπει να κάνουμε για να δούμε και τα άλλα παιδιά».

Για τα μεταγραφικά: «Μέχρι Δευτέρα θα έχουμε άλλους τρεις ποδοσφαιριστές και μέσα από τις προπονήσεις θα δούμε τις αδυναμίες μας και τι μας λείπει αγωνιστικά για να γίνουν οι προσθήκες που πρέπει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook