Νέα δεδομένα που δίνουν διαστάσεις θρίλερ στην υπόθεση προέκυψαν από την εν εξελίξει έρευνα της αστυνομίας για τον θάνατο του 50χρονου άνδρα στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία ως αιτία θανάτου του 50χρονου άνδρα προέκυψε η ανακοπή καρδιάς γεγονός που περιπλέκει την έρευνα των αστυνομικών.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι αστυνομικοί πλέον καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα αν η καρδιακή ανακοπή που υπέστη ο 50χρονος ήταν αποτέλεσμα ξυλοδαρμού, όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες ότι δέχθηκε ο άνδρας, ή αν οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, και το ενδεχόμενο ο 50χρονος να μην εδάρη ποτέ και τα σπασμένα δόντια και σαγόνι που διαπιστώθηκαν ότι είχε να είναι αποτέλεσμα πτώσης του από τα παθολογικά αίτια που προκάλεσαν την ανακοπή καρδιάς.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση του 50χρονου, ο οποίος ήταν γνωστός στην ευρύτερη περιοχή καθώς φέρεται να διασκέδαζε συχνά στα νυχτερινά καταστήματα εκεί, συνεχίζουν την έρευνα αναζητώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και μαρτυρίες για όσα συνέβησαν τα ξημερώματα σήμερα, Σάββατο (24/09).

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε στο Γκάζι στη συμβολή των οδών Ικαριέων και Ζάγρεως όταν τον 50χρονο βρήκε αναίσθητο και αιμόφυρτο αλλά χωρίς τραύματα από κάποιο αντικείμενο αστυνομικός ο οποίος είχε πάει βόλτα στην περιοχή.

Ο άτυχος μεσήλικας, μετεφέρθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματας» όπου λίγη ωρα αργότερα κατέληξε ενώ την έρευνα της υπόθεσης εχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook