Η νέα προσπάθεια ξεκίνησε με τον Βασίλη Παπαδάκη στο “τιμόνι”, έπειτα από την επιτυχημένη θητεία του Βασίλη Κούτα.

Η ενημέρωση της ομάδας είναι η εξής:

Ξεκίνησε το Σάββατο (24/9) στο Βαρύπετρο η αγωνιστική χρονιά για την ομάδα Κ19 της ΠΑΕ Χανιά.

Η πρώτη συγκέντρωση έγινε παρουσία του Γιώργου Αμανατίδη, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για τη σεζόν 2022-23.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση από την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, όπου ο προπονητής Βασίλης Παπαδάκης και οι συνεργάτες του, ο γυμναστής Σταύρος Ζυμβραγουδάκης (Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ MSc in “High Performance Sport: Strength and Conditioning” στο Univeridad Catolica San Antonio de Murcia Certified Strength and Conditioning Specialist (CSCS) από την National Strength and Conditioning Association (NCSA)) και ο προπονητής τερματοφυλάκων Μάνος Ρωμανιάς (Professional Certificate in Goalkeeper Coaching Pro Youth Level (ISSPF-Accredited by UEFA)), θα ξεκινήσουν το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα χρονιά και την ενσωμάτωση των νεαρών ποδοσφαιριστών που έχουν επιλεγεί μέχρι στιγμής.

Αξιοσημείωτο είναι πως εντάχθηκαν ήδη, εκτός από τους επιλεγμένους στα τελευταία δοκιμαστικά νεαρούς ποδοσφαιριστές, και οι πρώτοι από τα τμήματα επιλογής Elite που λειτουργεί η ΠΑΕ μέσω του Δικτύου της και συγκεκριμένα οι γεννηθέντες το 2006 Κουκουράκης Λεωνίδας από τον Πανακρωτηριακό και Κώστας Μπαλίου από τον Κρητικό Αστέρα.

Στο πρώτο διάστημα, οι προπονήσεις θα είναι ανοικτές σε δοκιμές παικτών ηλικίας 2003-2004-2005-2006, που επιθυμούν να ενταχθούν στην Κ19 της ΠΑΕ Χανιά. Όσοι νεαροί ποδοσφαιριστές επιθυμούν να αγωνιστούν στην αντιπροσωπευτική αναπτυξιακή ομάδα του νομού μας, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6932716158 και 6983504150 για να πάρουν μέρος στις προπονήσεις, με τη σύμφωνη γνώμη της ομάδας τους.

Επισημαίνεται πως η πρώτη επίσημη υποχρέωση της Κ19 είναι μόλις σε μια εβδομάδα (Σάββατο, 1/10, 16:00), για την πρώτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΧ, με αντίπαλο τον Ιδομενέα στο γήπεδο Γαλατά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook