Βρεθήκαμε στα Τρίκαλα, στην πρώτη πανελλαδική παρουσίαση του νέου τρίροδου της αγοράς, του Quadro 350D από την εταιρεία Γκοργκόλης Α.Ε. και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Ήδη έχουν γραφτεί πολλά για το Quadro 350D. Είναι το νέο τρίροδο scooter της αγοράς, το οποίο χρησιμοποιεί ριζοσπαστικά συστήματα για να αυξήσει τα επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας. Το νέο Quadro, λοιπόν, διατίθεται από τις 16 Ιανουαρίου και στην ελληνική αγορά, μέσω του δικτύου της εταιρείας Γκοργκόλης, στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή των 5.995 ευρώ!

Θυμίζουμε ότι το 350D είναι εφοδιασμένο με το υψηλής τεχνολογίας υδροπνευματικό σύστημα ανάρτησης HTS (Hydraulic Tilting System), μία παγκόσμια καινοτομία που προσδίδει στο όχημα σταθερότητα, ικανότητα ελιγμών, ασφάλεια και οδηγική απόλαυση, καθώς επιτρέπει και στους δύο εμπρόσθιους τροχούς να γέρνουν ταυτόχρονα και να προσαρμόζονται διαρκώς στην επιφάνεια του δρόμου.

\"\"
Βασικό χαρακτηριστικό του είναι τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας που προσφέρει, χάρη στο υψηλής τεχνολογίας υδροπνευματικό σύστημα ανάρτησης HTS.

Αυτά, όμως, που διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι στην παρουσίαση δύσκολα περιγράφονται στα δελτία τύπου και στις τεχνικές αναλύσεις. Το 350D σε εντυπωσιάζει από την πρώτη ματιά, χάρη στις επιβλητικές και αιχμηρές επιφάνειες των πλαστικών του και τον υπερσύγχρονο σχεδιασμό του. Στο δρόμο, από την άλλη, είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε όχι μόνο τις αισθητικές, αλλά και τις οδηγικές αρετές του. Το Quadro 350D ξεκινά δίνοντάς σου μια σχετικά βαριά αίσθηση, μετά από μερικά μέτρα, όμως, την ξεχνάς. Επικεντρώνεσαι στην εξαιρετική σταθερότητα, η οποία οφείλεται στο χαμηλό κέντρο βάρους, και στα υψηλά επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας που προσφέρει. Ο κινητήρας είναι αρκετά ισχυρός για διαδρομές εντός και εκτός πόλης και φρένα και αναρτήσεις συμπληρώνουν την πολύ καλή εικόνα που σου δίνει το scooter, είτε κινείσαι χαλαρά είτε το πιέζεις.

(autotriti)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook