Άλλωστε ο Δήμος Χερσονήσου εδώ και πολλά χρόνια θεωρείται αφενός η ναυαρχίδα της Κρητικής τουριστικής αγοράς αφετέρου μια περιοχή με αυξημένη συνείδηση στα τουριστικά δρώμενα και εξελίξεις.

Η δημοτική αρχή που τις προηγούμενες ημέρες έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στην κομβική έκθεση της Γαλλίας που ανοίγει την αυλαία των σημαντικών εκθέσεων στην ΕΕ κομίζοντας και αισιόδοξα νέα αποδεικνύει έμπρακτα το βάρος που δίνει και με το με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων,που ο κόσμος (ντόπιοι και ξένοι) είχε την ευκαιρία να απολαύσει.

Η αυλαία άνοιξε στην Ανάληψη καθώς ο καιρός δεν επέτρεψε να ξεκινήσει το πρόγραμμα στη Σταλίδα, και τη σκυτάλη θα πάρουν σήμερα Κυριακή οι Γούβες, τη Δευτέρα ο Λιμένας Χερσονήσου και την Τρίτη τα Μάλια με την Σταλίδα να ακολουθεί.

Ο Δήμος Χερσονήσου ως η ναυαρχίδα του τουρισμού και στο πλαίσιο της εφετινής Παγκόσμιας Ημέρας στέλνει μήνυμα εξωστρέφειας θέτοντας ως προτεραιότητα στοιχεία αειφορίας και βιωσιμότητας,όπως τονίζουν σε δηλώσεις τους τόσο ο Δήμαρχος Γιάννης Σέγκος όσο και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Αναστασάκης.

Ο Δήμος Χερσονήσου με στρατηγική,όραμα και δουλειά έχει αποδείξει ότι ο τουριστικός τομέας ήταν είναι και θα είναι προτεραιότητα.

Ο φετινός εορτασμός απλά το αποδεικνύει και το αναδεικνύει ως υποχρέωση απέναντι στην τοπική οικονομία και τους δημότες που και φέτος έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην υπηρεσία των επισκεπτών,βάζοντας ψηλά τον πήχη για ακόμα μια φορά.

Η συμμετοχή του κόσμου στα φετινά δρώμενα αποτελεί μάρτυρα της αποδοχής της δημοτικής προσπάθειας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook