Η Αμερικανίδα Κλόε Καρντάσιαν και ο Ιταλός Μικέλε Μορόνε, ήρθαν πολύ κοντά όπως μαρτυρούν κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου το Σαββατοκύριακο.

Η διάσημη τηλεπερσόνα φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον πρωταγωνιστή του «365 Days» του Netflix, που δεν σταμάτησε να την κοιτάζει και οι θαυμαστές τους μετά από τις εικόνες που είδαν… τους εκλιπαρούν να βγουν ραντεβού.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, οι δυο τους κάθισαν στην πρώτη σειρά για την επίδειξη μόδας της Κιμ Καρντάσιαν, «Ciao, Kim» με τους Dolce & Gabbana. Στη φωτογραφία, ο Μορόνε τυλίγει το χέρι του γύρω από τη μέση της Κλόε Καρντάσιαν, κλείνοντας τα μάτια του και τραβώντας το σώμα της κοντά στο δικό του.

Αν και δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες ότι έχει ξεκινήσει κάποιο νέο ειδύλλιο, αυτό δεν εμπόδισε τους θαυμαστές να θεωρήσουν ότι Καρντάσιαν και Μορόνε θα ήταν ένα υπέροχο ζευγάρι.

«Φαίνονται πολύ καλά μαζί», παρατήρησε ένας χρήστης του TikTok, με έναν άλλο να προσθέτει: «Θα της φέρεται τόσο καλά».

Άλλοι αναφέρθηκαν στον πρώην της τηλεπερσόνας, Τρίσταν Τόμσον, ο οποίος την απάτησε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας σχέσης τους: «Ο Τριστάν κλαίει σε μια γωνιά κάπου» έγραψε κάποιος, με έναν άλλον να συμπληρώνει: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση που έχω δει ποτέ στη ζωή μου».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook