Απίστευτες αποκαλύψεις από φίλη της Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Μιλώντας για πρώτη φορά στην Κέλλυ Χεινοπώρου η κοπέλα είπε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φλέρταρε την Καρολαίν με χυδαίο τρόπο όταν εκείνη ήταν 14-15 ετών.

«Τρία τέσσερα χρόνια ήμασταν καλές φίλες. Ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Έξω καρδιά. Κοινωνική φουλ, πηγαίναμε για καταδύσεις μαζί και προσκοπισμό. Ήταν φουλ άτομο με ενέργεια, πάθος για να εξερευνήσει τα πάντα» είπε η φίλη της Καρολάιν Κράουτς.

«Τον είχαμε γνωρίσει, ήταν στο ίδιο, τέλος πάντων, καταδυτικό κέντρο, που κάναμε τις καταδύσεις εμείς, ήταν και ο Στάθης. Τον ξέραμε γενικότερα τον Στάθη. Της είχε στείλει και μήνυμα, θυμάμαι, τότε που κάναμε τις καταδύσεις. Χυδαία θυμάμαι ήταν, το τι της έλεγε δεν θυμάμαι. “Πότε κούκλα μου θα πάμε μαζί για κατάδυση;” κάτι τέτοια, αλλά γενικότερα ξέραμε ότι είναι γλοιώδης άνθρωπος, όλη η Αλόννησος το ήξερε ότι είναι γλοιώδης. Ότι έκανε αυτό που έκανε όχι. Αλλά όλοι ξέραμε ότι είναι αισχρός» είπε

Όταν πήρε το μήνυμα η Καρολάιν «γέλαγε περισσότερο. Δεν θυμάμαι τι του είχε απαντήσει τότε, αλλά γέλαγε με την ηλιθιότητά του, πιστεύοντας ότι θα απαντήσει και καλά με… δηλαδή από αυτή την άποψη γέλαγε».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook