Το βρέφος φέρεται να έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον 20χρονο πατέρα του, ο οποίος και έχει συλληφθεί. Στον πατέρα έχει ασκηθεί ήδη δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Οπως αναφέρει η εκπομπή T-Live η μητέρα συμπαραστέκεται στον πατέρα, υποστηρίζοντας πως ο σοβαρός τραυματισμός της κόρης της οφείλεται σε ατύχημα

Η γιαγιά του μικρού κοριτσιού μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής T-Live επιμένοντας και αυτή ότι πρόκειται για ατύχημα: «Το έμαθα το Σάββατο, με ενημέρωσαν για τον τραυματισμό. Η κόρη μου δούλευε, υποθέτω ότι το βρέφος ήταν με τον πατέρα του. Έχω ακούσει πολλά αλλά δεν τα πιστεύω κιόλας. Η κόρη μου είπε ότι ήταν ατύχημα και αυτό πιστεύω και εγώ.

Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, πιστεύω ότι ήταν ένα μικρό ατύχημα, το οποίο εξελίχθηκε σε μια τραγική κατάσταση. Εύχομαι το μωρό να είναι καλά, να έρθει το συντομότερο στο σπίτι και τα παιδιά μου να είναι καλά και αγαπημένα. Βοηθάω όσο μπορώ τα παιδιά. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και περιβάλλουμε ένα μικρό παιδάκι. Βοηθάμε όσο μπορούμε.

Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, δεν πιστεύω ότι το έκανε από πρόθεση. Το αγαπούσε το μωρό και το φρόντιζε. Σαν μητέρα πηγαίνει να βλέπει το παιδί. Δεν έχει θυμώσει με τον πατέρα, είναι ακόμη πιο δεμένοι και αγαπημένοι. Εύχομαι να παραμείνουν έτσι για πάντα».

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook