Ο Λας Μπανγκουρά μετά από τέσσερις μήνες (στο β’ μισό της σεζόν) στη Λαμία θα φορά τη φανέλα των Χανίων στη Super League 2. Με την ομάδα της Φθιώτιδας ο μεσοεπιθετικός από τη Γουϊνέα είχε 17 συμμετοχές και 1 γκολ, με προηγούμενο σταθμό του πριν από την Ελλάδα την ισπανική Ράγιο Βαγιεκάνο, με την οποία έχει πολύτιμες παραστάσεις από ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων του κόσμου (La Liga). Συνολικά στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας έχει 119 συμμετοχές, 6 γκολ και 12 ασίστ.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Χανιά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Λας Μπανγκουρά.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός που πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 1 με την φανέλα της Λαμίας, θα αποτελέσει ακόμα μια δυνατή προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μας. Ο γεννημένος στις 30 Μαρτίου 1992 στη Γουϊνέα, είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας από το 2011, ενώ έχει και την Ισπανική υπηκοότητα.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας έχει μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από την La Liga της Ισπανίας, κυρίως με την ομάδα της Ράγιο Βαγεκάνο με την οποία έχει 152 συμμετοχές, 9 γκολ και 14 ασίστ. Επίσης στην Ισπανία έχει αγωνιστεί σε Γρανάδα, Αλμερία και Λούγκο, ενώ έχει περάσει ακόμα από Γαλλία (Ρεμς), ΗΠΑ (Βανκούβερ Γουάιτκαπς) και Εκουαδόρ (Έμελεκ).

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στη Λαμία, τη μορφή του δανεισμού από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, από την οποία έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι. Με την Λαμία ο Λας Μπανγκουρά είχε πέρυσι 18 συμμετοχές (15 στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο) και 1 γκολ.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Μετά την συμφωνία με την ομάδας μας, ο Λας Μπανγκουρά δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στην ομάδα των Χανίων. Να έχουμε μια καλή σεζόν και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook