Με την παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανοίγουν οι διεργασίες της ετήσιας συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που θα λάβουν χώρα από σήμερα (27/9) έως και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της περιοχής της Χερσονήσου.

Από τα θέματα που έχουν οριστεί στην ατζέντα, ξεχωρίζει η συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης, σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη διεθνή συγκυρία, κυρίως λόγω της ενεργειακής κρίσης.

Πρόκειται για την ετήσια συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου χαράσσεται η στρατηγική για όλο το κοινοβουλευτικό έτος. Θα λάβει χώρα από τις 27/9 έως τις 30/9 στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων από την πολιτική οικογένεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, της μεγαλύτερης πολιτικής δύναμης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η έναρξη των EPP Group Study Days θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort.

Τους προσκεκλημένους βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ, θα καλωσορίσει και θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός και Προέδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ το παρών θα δώσουν ο Πρόεδρος του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ, ο Αντιπροέδρος του ΕΛΚ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ και Βουλευτής Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου, οι οποίοι θα απευθύνουν και ομιλία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook