Υλικά

  • 1 μπανάνα
  • 1 αβγό
  • 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1/2 φλ. τσαγιού γάλα αμυγδάλου
  • 1/4 φλ. τσαγιού σιρόπι σφενδάμου
  • 1/2 φλ. τσαγιού γιαούρτι
  • 11/2 φλ. τσαγιού βρώμη
  • 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ. γλ. κανέλα
  • Αλάτι, για γεύση

Εκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

Βήμα 2

Λιώστε με ένα πιρούνι την μπανάνα σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε όλα τα υγρά υλικά και ανακατέψτε.

Βήμα 3

Ρίξτε στο μπολ και τα υπόλοιπα στέρεα υλικά και ανακατέψτε.

Βήμα 4

Τοποθετήστε το μείγμα στις ειδικές φόρμες για μάφιν γεμίζοντας την κάθε μία κατά τα 2/3.

Βήμα 5

Γαρνίρετε με βρώμη, ή οποιαδήποτε γαρνιτούρα της επιλογής σας, και ψήστε για 30 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook