Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στην πλατεία Κατεχάκη στο παλιό Λιμάνι και ώρα 7.30μ.μ. το μουσικό σύνολο ξύλινων πνευστών ConBrio θα πραγματοποιήσει συναυλία αφιερωμένη στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων, με ένα όμορφο και ευχάριστο παιδικό μουσικό πρόγραμμα.

Στην είσοδο θα υπάρχει κουμπαράς ενίσχυσης.

Η συναυλία συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ.

Λίγα λόγια για το ConBrio

Το σύνολο ξύλινων πνευστών Con Brio δημιουργήθηκε το 2005 με αφορμή το Παγκρήτιο Φεστιβάλ μουσικών συνόλων στον Αγ. Νικόλαο Κρήτης σαν sextet(6 μέλη).

Τώρα είναι μία ορχήστρα δωματίου (18 μέλη). Το όνομα Con Brio, που σημαίνει με ζωηράδα, δόθηκε από τα ίδια τα μέλη λόγω του ενθουσιασμού τους για το όργανο.

Το ρεπερτόριο του συνόλου ξύλινων πνευστών με ράμφος περιέχει μεσαιωνική, αναγεννησιακή, μπαρόκ και σύγχρονη μουσική. Αποτελείται και από τα 5 όργανα της οικογένειας και έχει δώσει συναυλίες στην Αθήνα, σε όλη την Κρήτη και έχει συμπράξει με φωνητικά σύνολα σε Σύρο, Ρέθυμνο και Χανιά. Πρόσφατα μέλη του έδωσαν συναυλία στο Salzburg της Αυστρίας, στην St. Peters Romanischer Saal καθώς και στην εκκλησία του παλατιού Mirabell.

Φλάουτο με ράμφος παίζουν με αλφαβητική σειρά:


Βουρδουμπάς Βαγγέλης
Λιονάκη Ηλέκτρα
Μαλεκάκη Άννα
Μαράκη Κατερίνα
Μπόσκο Σοφία
Νικάκη Αργυρώ
Σταυρουλάκης Θοδωρής
Χαλακατεβάκη Μυρτώ
Στο πιάνο συνοδεύει η Άννα Μαλεκάκη

Υπεύθυνη συνόλου: Άννα Μαλεκάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook