Official portrait of Margaritis Schinas

Την Τετάρτη αναμένεται στην Κρήτη ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την προώθηση του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Ο κ. Σχοινάς θα συμμετάσχει στις εργασίες της συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος οι οποίες ξεκινούν επί της ουσίας το πρωί της Τετάρτης σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr  ο κ. Σχοινάς, το πρωί της Πέμπτης θα εκφωνήσει ομιλία στις εργασίες της συνόδου και αμέσως μετά θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Στην συνέχεια ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν θα μεταβεί στα Χανιά και θα επισκεφθεί το Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) στο Μαράθι, αναμένεται να αποδώσει φόρο τιμής στους Τάφους των Βενιζέλων, να έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Χανίων  Παναγιώτη Σημανδηράκη και να επισκεφθεί και το αρχαιολογικό μουσείο Χανίων στην Χαλέπα.

Ο κ. Σχοινάς το βράδυ της Πέμπτης θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, όπου το πρωί της Παρασκευής θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας Νεκτάριο Ταβερναράκη, ενώ θα επισκεφθεί και τα εργαστήρια του ΙΤΕ.

Επίσης θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο, πιθανόν στο Αρκαλοχώρι, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής στις 19:00 στο Ξενοδοχείο Aquila Atlantis (αίθουσα ΠΑΣΙΦΑΗ ΙΙ), στο Ηράκλειο θα είναι κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση με θέμα «Η Κρήτη ως πρότυπο Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής: υγεία-παιδεία-πολιτισμός-ασφάλεια».

Την εκδήλωση διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook