Μονό οργή προκαλεί η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός 13χρονου κοριτσιού από τον 46χρονο πατριό του σε χωριό στο Ηράκλειο. Η σοκαριστική υπόθεση ήρθε στο φως όταν το 13χρονο κορίτσι εκμυστηρεύτηκε σε καθηγήτρια του όσα βίωνε από την ηλικία των 11 ετών.

Τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή φαίνεται να επιβεβαιώνουν την μαρτυρία του κοριτσιού, ωστόσο, η μητέρα της αρνείται να το πιστέψει.

«Φανταζόταν πράματα, έλεγε ψέματα. Πρέπει να βρούμε τρόπο με ψυχολόγο. Δεν το είχαμε πάρει σοβαρά νομίζαμε ήταν εφηβεία. Όταν γύρισα από το μαιευτήριο ήταν μες την καλή χαρά».

Η στάση της μητέρας και της αδερφής του κατηγορούμενου

Δύσπιστες είναι και η αδερφή και η μητέρα του κατηγορούμενου καθώς θεωρούν ότι οι καταγγελίες της 13χρονης είναι προϊόν μίσους.

«Τη μάλωνε, ότι, ‘ξέρεις κάτι, δεν θα βγεις έξω γιατί ξέρω τι κάνεις’. Δεν θα βγεις έξω γιατί ξέρω ότι δεν είσαι άνθρωπος για να βγεις έξω», υποστηρίζει η αδερφή του κατηγορούμενου.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στην Παιδιατρική κλινική.

«Είναι πολύ καλά στην υγεία του αυτή τη στιγμή και θα έλεγα ότι νιώθει ασφαλής που είναι εδώ στο περιβάλλον μας», ανέφερε η υποδιοικήτρια του Βενιζελείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατριός πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη κατηγορούμενος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook