Official portrait of Margaritis Schinas

Τους σταθμούς της διήμερης επίσκεψης στην Κρήτη του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά δημοσίευσε από χθες το Flashnews.gr.

Σήμερα ανακοινώθηκε και επισήμως ότι ο αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, την Πέμπτη 29/9 στις 15:30 θα επισκεφθεί το αρχαιολογικό μουσείο Χανίων στην Χαλέπα και αμέσως μετά, στις 16:40 θα αποτίσει φόρο τιμής στους Τάφους των Βενιζέλων στον Προφήτη Ηλία συνοδευόμενος από τον βοηθό του σε θέματα Πολιτικής κ. Ηλία Ιορδανίδη.

Νωρίτερα, θα επισκεφθεί και το Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) στο Μαράθι, και θα παρακαθήσει σε γεύμα με τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη και αιρετούς των Χανίων.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Σχοινάς το πρωί της ίδιας ημέρας θα μιλήσει στην σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαικού Κόμματος στην Χερσόνησο Ηρακλείου, ενώ αμέσως μετά θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, και με τους Αντιπεριφερειάρχες του νησιού, ενώ αμέσως μετά οι κ.κ. Αρναουτάκης και Καλογερής θα τον συνοδεύσουν στην επίσκεψή του στα Χανιά.

Την Παρασκευή 30/9 ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν στο Ηράκλειο θα επισκεφθεί το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο, Νεκτάριο Ταβερναράκη και τα στελέχη των νεοφυών επιχειρήσεων που έχουν λάβει ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. Επίσης θα περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις του Προγράμματος Διάχυτης Νοημοσύνης του Ινστιτούτου.

Το μεσημέρι, ο κ. Σχοινάς θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, κ.κ. Ευγένιο, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στο χωριό Αρκαλοχώρι Ηρακλείου όπου θα συναντήσει νέους και νέες εθελοντές του 6ου Ημιμαραθωνίου Κρήτης και θα μιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής.

Η επίσκεψη στην Κρήτη του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπήςθα ολοκληρωθεί το βράδυ της Παρασκευής όπου και θα απευθύνει ομιλία στην εκδήλωση που διοργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και ο Περιφερειάρχης Κρήτης με θέμα «Η Κρήτη ως πρότυπο του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής: υγεία-παιδεία-πολιτισμός-ασφάλεια» . Με το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει διάλογος με τους πολίτες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook