Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης (22.09.2022) στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, παρουσία συγγενών και πολλών φίλων και συναδέλφων. Μετά την τελετή ο καλός φίλος της ηθοποιού, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Ελένη και την επίσης πολύ καλή φίλη της εκλιπούσας Ντόρα Δούμα, πήρε τη σορό και μετέβη στη Ριτσώνα για την καύση της.

Σήμερα, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, ο Δημήτρης Σούρας έκανε γνωστό ότι η τελευταία επιθυμία της καλής του φίλης εκπληρώθηκε. Η τέφρα της Μάρθας Καραγιάννης σκορπίστηκε στην θάλασσα.

«Επίλογος. Τελικά έφυγες. Σε πήρε ο αέρας, το κύμα, ο ήλιος. Κοιτάζω τα χέρια μου . Άδεια. Τα μάτια μου υγρά. Οι λέξεις μπερδεμένες και ακαταλαβίστικες. Το βλέμμα αποσβολωμένο. Δεν το περίμενα τόσο δύσκολο, τόσο στενάχωρο, τόσο διαφορετικό. Οι χτύποι δυνάμωσαν. Μου φάνηκε πως είδα το πρόσωπό σου στο απέραντο του ορίζοντα. Άκουσες το τραγούδι σου; Πόσο μας λείπεις!» έγραψε ο Δημήτρης Σούρας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook