Σε λίγο βίντεο…

Τελευταία ενημέρωση: 09:29

Το ειδεχθές έγκλημα της 4ης Ιουλίου του 2019 στο Κολυμπάρι Χανίων με θύμα την Αμερικανίδα βιολόγο Suzan Eaton, επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα στο Εφετείο Κακουργημάτων Χανίων.

Το Εφετείο πήρε αναβολή για τον Μάρτιο του 2023 (στις 16/3 συγκεκριμένα) καθώς απουσίαζε ο συνήγορος υπεράσπισης του καταδικασθέντος λόγω ασθένειάς του. Στη συγκεκριμένη δικάσιμο αναμένεται να δώσει το “παρών” και η οικογένεια της Σούζαν Ίτον (σύζυγος και παιδιά).

Θυμίζουμε ότι πρωτόδικα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου, είχε κρίνει ομόφωνα ένοχο τον κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κατά πλειοψηφία (6-1) ένοχο για τον βιασμό της 60χρονης Suzanne Eaton, ορίζοντάς του ποινή ισόβιας κάθειρξης για την ανθρωποκτονία και 13 ετών για τον βιασμό της Suzanne Eaton. Για το πλημμέλημα της οπλοκατοχής του είχε επιβάλει πρόστιμο 1.000 ευρώ και φυλάκιση 4 μηνών.

Τι δήλωσαν οι δικηγόροι της οικογένειας της Σούζαν Ίτον, Βάσω Πανταζή και Γιώργος Τζερίζ μετά την απόφαση για αναβολή του Εφετείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook