Στην κορυφή των προτιμήσεων από ντόπιους και ξένους επισκέπτες βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ζαχαροπλαστείο Παπανικολάκης, με το TripAdvisor να του απονέμει το Βραβείο “Traveller’s Choice 2022”.

Το TripAdvisor, βοηθά τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν απεριόριστες δυνατότητες για κάθε τους ταξίδι. Με περισσότερες από 500 εκατομμύρια κριτικές και γνώμες που καλύπτουν τη μεγαλύτερη συλλογή ταξιδιωτικών καταχωρίσεων στον κόσμο, το TripAdvisor παρέχει στους ταξιδιώτες τη σοφία του πλήθους για να τους βοηθήσει να αποφασίσουν ποιες επιχειρήσεις να επισκεφθούν.

Μια από αυτές είναι και το ζαχαροπλαστείο Παπανικολάκης, το οποίο βρίσκεται ξανά #1 στην κατάταξη των καλύτερων ζαχαροπλαστείων, καφέ και φαγητού, ανάμεσα από 500+ επιχειρήσεις των Χανίων! Έτσι, σύμφωνα με την πλατφόρμα του TripAdvisor, το αγαπημένο ζαχαροπλαστείο των Χανίων βρίσκεται και στο 10% των καλύτερων ζαχαροπλαστείων στον κόσμο!

Επιπλέον, το ζαχαροπλαστείο Παπανικολάκης, όχι μόνο βραβεύτηκε για τη σταθερή επίτευξη βαθμολογίας «5 στα 5» από τους επισκέπτες, αλλά έχει βάλει πλώρη και για την κατοχύρωση της άκρως τιμητικής αναγνώρισης “Hall of Fame”, που απονέμεται σε επιχειρήσεις ανά τον κόσμο που επί συναπτά έτη λαμβάνουν τα “Traveller’s Choice Awards”.


Αξίζει να σημειωθεί, πως η επιχείρηση έχει αποσπάσει άριστες βαθμολογίες και κριτικές και στην ιστοσελίδα της Restaurant Guru (μια πλατφόρμα εξειδικευμένη για επιχειρήσεις εστίασης), αλλά και στο Google, κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει την αγάπη και την προτίμηση όλων όσων επισκέπτονται το κατάστημα.

Και οι φετινές διακρίσεις, που προέρχονται ουσιαστικά από τους ίδιους τους επισκέπτες, τα σχόλια και τις βαθμολογίες που έχουν συγκεντρωθεί στις πλατφόρμες, είναι όπως δηλώνουν οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης, Φραγκίσκος και Γιώργος Παπανικολάκης «η επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μιας δυνατής ομάδας, που βάζει ποιότητα, μεράκι και τέχνη στις πιο γλυκές δημιουργίες. Για μία ακόμη φορά, αισθανόμαστε ιδιαιτέρως ευτυχείς και πάνω από όλα, ευχαριστούμε ειλικρινά όλους τους επισκέπτες μας από όλο τον κόσμο, αλλά και τη Χανιώτικη κοινωνία, τον καθένα ξεχωριστά, που αποφάσισαν να μας τιμήσουν και εμπράκτως με την κριτική τους.»

Η μεγάλη διάκριση κοινοποιήθηκε μέσω των σελίδων social media της επιχείρησης, με τους ιδιοκτήτες να ευχαριστούν το κοινό για το πιστοποιητικό διάκρισης που τους απονέμεται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook