Aπό κοντά είναι ακόμα πιο όμορφη, κάτι που συνήθως δεν ισχύει για τις σταρ της μεγάλης οθόνης. Ψηλή, μελαχρινή, και καθόλου ψυχρή, διαθέτει πυγμή και το δείχνει στο νέο θεαματικό «Underworld 3D»! Το «Θέμα people» ταξίδεψε στην Πόλη των Αγγέλων και συνάντησε τη σέξι Βρετανίδα σταρ, η οποία διαθέτει ταλέντο και αναλογίες που θα ζήλευε ακόμα και η Αντζελίνα Τζολί!  Στο «Underworld Awakening» υποδύεται τη θανάσιμη Σελίν η οποία έχει υπεράνθρωπες δυνάμεις και κατατροπώνει ακόμα και λύκους μυθικών διαστάσεων. Φοράει μόνιμα μια φόρμα λάτεξ, την οποία μάλιστα η ίδια χαρακτήρισε «προφυλακτικό με μανίκια!» και εκτινάσσεται στον αέρα με τέτοια άνεση που θα έκανε τον Κιάνου Ριβς στο «Matrix» να τραπεί σε φυγή. Ποτέ μια σούπερ ηρωίδα δεν ήταν τόσο αισθησιακή, θηλυκή, υπεράνθρωπη και απόλυτα ανθρώπινη ταυτόχρονα.

\"http://socialcafemag.com/wp-content/uploads/2012/01/Kate-Beckinsale-Fashion-13.jpg\"Με γυρίσματα που ξεπερνούσαν τις δώδεκα ώρες την ημέρα σε green box, η καινούρια, πολυπόθητη συνέχεια του «Underworld» είναι ένα τεχνολογικό τρισδιάστατο θαύμα. Πολεμίστρια στη ζωή και στην οθόνη, η 38χρονη Κέιτ έγινε γνωστή από το «Περλ Χάρμπορ» και έκτοτε ζει μεταξύ Λονδίνου και Λος Αντζελες. Και μπορεί να το έχει κάνει Παγκράτι – Πατήσια το δρομολόγιο ανάμεσα στις δυο μητροπόλεις, η Αθήνα όμως είναι η πόλη που η ίδια θεωρεί πρωτεύουσα της διασκέδασης και δεν βλέπει την ώρα για το επόμενο ταξίδι διακοπών!

-Είναι αλήθεια ότι στα διαλείμματα των γυρισμάτων η Ελλάδα αποτελεί τον αγαπημένο σου προορισμό;
Ναι, πεθαίνω για την Ελλάδα! Εχω πάει στα περισσότερα ελληνικά νησιά: Πάτμο, Ρόδο, Κρήτη, Μύκονο, Σαντορίνη, Σπέτσες… είναι τόσο πολλά που ούτε θυμάμαι αυτά που έχω επισκεφτεί! Λατρεύω τη χώρα σας και θα ήθελα να μείνω μόνιμα εκεί. Πουθενά άλλού στον κόσμο δεν χαλαρώνω τόσο. Θεωρώ μάλιστα πως όταν είμαι εκεί ομορφαίνω. Το δέρμα μου λάμπει και δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί. Είναι ο ήλιος, ο αέρας, το φαγητό… Οσο για την Αθήνα, εκεί μου φαίνεται ότι το γλεντάτε τρελά! Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει με την οικονομική σας κατάσταση ως χώρα, αλλά πιστεύω ότι σ’ αυτό το μέρος ταιριάζει η αισιοδοξία και όχι η μιζέρια!

-Στο «Underworld» υποδύεσαι μια ηρωίδα με υπερφυσικές δυνάμεις. Tα σταντ τα έκανες όλα μόνη;
Ως έναν βαθμό, ναι, έκανα πολλά, πολύ περισσότερα απ’ όσα πίστευα πως θα καταφέρω. Πραγματικά δεν γνώριζα ότι έχω τέτοιες δυνάμεις. Εκανα προπονήσεις, kick boxing, αλλά τίποτα δεν σε προετοιμάζει για τόσο θεαματικές και απαιτητικές σκηνές. Kάποια στιγμή ένιωσα ότι πραγματικά κινδυνεύω, ότι μπορεί και να σκοτωθώ. Τελικά τίποτα δεν είναι τόσο οδυνηρό. Μου αρέσει να ρισκάρω, αλλά επειδή είμαι μητέρα το κάνω μετρημένα. Γενικά είμαι ΟΚ, δεν είμαι ντίβα. Θέλω να ζω ό,τι ζει και ο ήρωας που υποδύομαι. Αν δεν είναι βαρετός, τόσο το καλύτερο.

-Είσαι ρομαντική;
Στην προσωπική μου ζωή, ναι. Στην επαγγελματική, είμαι ρεαλίστρια. Βλέπω τα πράγματα όπως είναι, δεν τα ωραιοποιώ. Πάνω απ’ όλα, είμαι πραγματίστρια. Ο άντρας μου, που είναι σκηνοθέτης, πολύ συχνά μου λέει να μην είμαι τόσο κυνική, ότι δεν είναι καλό. Εγώ προτιμώ να είμαι έτσι για να μην απογοητεύομαι από τον κόσμο. Νομίζω πως αυτό με βοήθησε. Οταν έμενα στην Αγγλία ήμουν πιο συναισθηματική, στο Λος Αντζελες όμως δεν επιβιώνεις αν δεν είσαι σκληρό καρύδι. Δεν γίνεται αλλιώς. Πολύ συχνά με «χτυπάνε» για πολλούς λόγους. Μετά το πρώτο μου διαζύγιο, όμως, η προτεραιότητά μου είναι το μικρό μου κοριτσάκι και τίποτε άλλο.

\"http://www.shareyourwallpaper.com/upload/wallpaper/celebrities-female/kate-beckinsale/kate-beckinsale_bf2d95da.jpg\"

-Προλαβαίνεις να δεις το παιδί σου όταν έχεις πυρετώδη γυρίσματα και να είσαι καλή μαμά;
Οταν έχω γυρίσματα, η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι καλή μαμά. Αν γίνονται στο Λος Αντζελες, έχει καλώς. Αλλιώς τρέχω και δεν φτάνω. Νιώθω τυχερή που έκανα ένα παιδί απρογραμμάτιστα, μέσα από έρωτα. Από τη στιγμή που έγινα μητέρα, κάνω ταινίες με βάση το πρόγραμμα του παιδιού. Οταν δεν πάει σχολείο το καλοκαίρι, κάνω τις ταινίες και είναι μαζί μου. Τον χειμώνα κάνω την προώθηση των φιλμ, οπότε ουσιαστικά τα διαστήματα που μένουμε χώρια είναι πολύ μικρά.

\"http://www.babble.com/CS/blogs/famecrawler/2008/09/08-15/kate-beckinsale-family-nutcracker.jpg\"-Αλλαξε ο τρόπος που σε βλέπουν οι άντρες λόγω μητρότητας;
Νομίζω ότι η μητρότητα και η διασημότητα είναι δύο παράγοντες που τους ξενερώνουν. Στην αρχή τουλάχιστον τρομάζουν. Η αλήθεια είναι όμως ότι το παιδί ήταν επιλογή μου και δεν θα το έκανα αν δεν ήμουν έτοιμη. Ποτέ δεν σκέφτηκα αν θα επηρέαζε τους fans. Νομίζω ότι η αγάπη μου για τη δουλειά και η αγάπη μου για τη ζωή είναι διεγερτικά για έναν άντρα. Σε μια σχέση μού αρέσει πολύ να συζητάω, να κάνω ασυνήθιστα πράγματα, να εκπλήσσω. Οπως στη δουλειά πρέπει να εξελίσσεσαι, το ίδιο πρέπει να ισχύει και σε μια σχέση. Αλλιώς βαλτώνει. Επίσης το κυνήγι των παπαράτσι δεν νομίζω ότι είναι κάτι που βοηθάει. Εμένα μου έκανε κακό, γι’ αυτό και πλέον δεν μιλάω ποτέ σχετικά.

-Μια ευχή για το μέλλον;
Δύναμη στους Ελληνες και καλά μυαλά στους ξένους που δεν ξέρουν να ζήσουν. Στην Ελλάδα έχετε λίγα και ζείτε πολλά, στο Χόλιγουντ έχεις τα πάντα και ζεις τόσο λίγα. Νιώθω κάποιες μέρες σαν ρομπότ το οποίο το έχουν ρυθμίσει να βγάλει χρήματα και μετά θα βρεθεί στην απόσυρση… Η μοναξιά σε αυτή τη βιομηχανία είναι μεγάλη και νιώθω τυχερή που έκανα ένα παιδί στη ζωή μου, και μάλιστα σκοπεύω να κάνω κι άλλο. Αν δεν είχα ζήσει τη μητρότητα, θα ένιωθα μια τηλεκατευθυνόμενη γκόμενα. Ποτέ, όμως, δεν ήμουν, και ποτέ δεν θα είμαι!

(Πρώτο Θέμα)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook