Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση διεξήχθη το πρωί της Πέμπτης στα Σφακιά, όπως είχε δημοσιεύσει νωρίτερα το Flashnews.gr, με στόχο τον εντοπισμό και κατάσχεση δενδρυλλίων κάνναβης.

Συγκεκριμένα στην τεράστια επιχείρηση που στήθηκε εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν 1738 δενδρύλλια κάνναβης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Κάτω από τις συντονισμένες ενέργειες και δράσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Πέμπτης η μεγάλη επιχείρηση εξερεύνησης στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Χανίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης εντοπίστηκε σε δύσβατη δασική περιοχή του Δήμου Σφακίων φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στην οποία γινόταν καλλιέργεια σε τέσσερα ειδικά διαμορφωμένα επίπεδα σε 1738 δενδρύλλια. Τα δενδρύλλια μάλιστα βρισκόντουσαν στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως δύο μέτρα, τα οποία αφού εκριζώθηκαν στη συνέχεια κατασχέθηκαν.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook