Υψηλόβαθμα στελέχη της Επιθεώρησης Ευρωπαϊκών Σχολείων με έδρα τις Βρυξέλλες επισκέφθηκαν σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

 Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, οι επιθεωρήτριες κυρίες Nilsson και Wijgh, η διευθύντρια του Ευρωπαϊκού σχολείου κ. Μπατάλα, το στέλεχος του Υπουργείου Παιδείας κ. Καλογρίδου, και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Κλινάκης, συζήτησαν θέματα που αφορούν στην λειτουργία του σχολείου ενόψει της προβλεπόμενης πιστοποίησης του από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης επιβεβαίωσε στα αρμόδια στελέχη των Βρυξελλών αρμόδιες για την διαδικασία της πιστοποίησης, την αμέριστη υποστήριξη του στο θεσμό του Ευρωπαϊκού Σχολείου και κατ επέκταση στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό ENISA.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης τόνισε ιδιαίτερα την μεγάλη αξία που προσδίδει η Ελλάδα και η Κρήτη στην παρουσία και παραμονή των δυο Ευρωπαϊκών θεσμών στο νησί μας καλώντας να δείξουν την αντίστοιχη υποστήριξη τους και τα αρμόδια όργανα της Ε.Ε.

Οι επιθεωρήτριες των Ευρωπαϊκών Σχολείων εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας που εδρεύει στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook