Tην Δευτέρα στο λιμάνι Χερσονήσου και την Τρίτη στα Μάλια συνεχίστηκαν  οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Χερσονήσου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

Προηγήθηκαν όπως έχετε διαβάσει στο Flashnews.gr αντίστοιχες υπέροχες βραδιές σε  Ανάληψη, Γούβες και Λιμένα Χερσονήσου και σήμερα πέφτει η αυλαία στη Σταλιδα.

 Η Δημοτική Αρχή στέλνει με αυτόν τον τρόπο,μήνυμα εξωστρέφειας, συνεργειών και βιώσιμης ανάπτυξης που είναι οι τομείς στους οποίους πρέπει να επενδύσουμε τα επόμενα χρόνια.

Όπως για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος Γιάννης Σέγγος επισημαίνει: «Στόχος η ενίσχυση του κοινωνικού και οικονομικού αποτυπώματος του τουρισμού και η περαιτέρω ανάπτυξη των ποιοτικών του δεικτών. Οι συνθήκες είναι ώριμες στον τόπο μας για να αλλάξουμε το τουριστικό μας μοντέλο και να ενισχύσουμε όρους αειφορίας και βιωσιμότητας.

Και καταλήγει:
 Οι προκλήσεις είναι μπροστά μας»

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν από την δημοτική αρχή,πλήθος κόσμου τόσο ντόπιοι όσο και ξένοι επισκέπτες,παρακολούθησαν τα δρώμενα συμμετέχοντας και δίνοντας την διάσταση του επιτυχημένου προγραμματισμού που είχε προηγηθεί από τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κωστή Αναστασάκη για τις ημέρες εορτασμού του τουρισμού.

Ο ίδιος δήλωσε μιλώντας μας ότι «η φετινή δράση πέτυχε χάριν και της συμβολής και των τουριστικών επιχειρήσεων και ξενοδοχείων που συμμετείχαν απλόχερα στο κάλεσμα του Δήμου»
Και κατέληξε: «Οφείλουμε να συλλειτουργούμε και να συνεργαζόμαστε ουσιαστικά σε αυτό το πεδίο όπως άλλωστε συμβαίνει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook