Μετά από δύο χρόνια περιορισμών λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, ο φετινός αγιασμός για την νέα «χορευτική» χρονιά στον Παραδοσιακό Σύλλογο Χανίων «Βιγλάτορες» είχε ξεχωριστή σημασία.

Μια σημασία που φάνηκε από τον χαμό ο οποίος έγινε στην εκδήλωση του αγιασμού η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου, στην έδρα του συλλόγου στον Αλικιανό.

Δεκάδες μέλη και φίλοι του παραδοσιακού συλλόγου των Χανίων απόλαυσαν την κρητική μουσική, χόρεψαν με την ψυχή τους και απόλαυσαν τα εδέσματα που προσφέροντο, ευχόμενοι μια καλή «χορευτική» χρονιά με υγεία και πλούσια από πολιτιστική προσφορά στην διάδοση της κρητικής παράδοσης.

Χαρακτηριστικές ήταν οι ευχές του προέδρου του συλλόγου «Βιγλάτορες» χοροδιδάσκαλου Ιωσήφ Βιγλάκη:

«Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις  μαθήτριες μου καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη στη νέα χορευτική  χρονιά που ξεκινά!!!

Εύχομαι σε κάθε χοροδιδάσκαλο, κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την επίτευξη των στόχων γενικότερα αλλά και ειδικά, ώστε τα παιδιά μας να γίνουν άξιοι εκπρόσωποι της Κρητικής μας Παράδοσης!!

Και του χρόνου με υγεία !!»

(Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε πιο μεγάλες)

Ο Παραδοσιακός Σύλλογος Χανίων «Βιγλάτορες» ευχαριστεί «τους πατέρες Παπα Μανώλη της ενορίας του Τιμίου Σταυρού Αλικιανου, Παπα Γιωργη Σεργακη της ενορίας Αγίου Φανουρίου στο Καλαμακι, τον Παπα Κυριακό της ενορίας Αγίου Νικολάου Σουδας , τους χορηγούς μας Μπουρδάκης Catering Vaggelis Bourdakis, Νικήτας Μάρκετ Nikitas Giannikakis, Αντώνης Βιγλακης Αντώνης Βιγλάκης, Έναυσμα Ασφάλισης – Ασφάλειες Κατσούλης, Chania car & trucks , Κρεοπωλείο Αθήτης & Τζωρτζης  , Αρτοποιία Καβουκίδη, Κρεοπωλείο Τα παλαιά Ρουματα , Ο Ποδηλατης και το Χρυσοχοείο θ&Γ Κυριακάκη. Ευχαριστούμε τον Βασίλης Καλιοτζακης και το Chillin Free Press για το φωτογραφικό υλικό και όλα τα μέλη του συλλόγου που παραβρέθηκαν στον αγιασμό καθώς και για τα κεράσματα που έφτιαξαν !! Επίσης , ευχαριστούμε τους μουσικούς μας  Μιχάλης Λουφαρδάκης, Manos Dimitriou Pitopoulakis, Λευτέρης Σταφυλαράκης Leyteris Stafilarakis, Ανδρέας Πατεράκης / Andreas Paterakis, @τριανταφιλλου  , Γιώργος Σκουνάκης και @Βαγιωνακης Μπαμπης»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook