«Θα σας κάψω ζωντανούς» φώναζε απειλητικά η γυναίκα που συνελήφθη στο προαύλιο του 8ου Γυμνασίου του Βόλου βρίζοντας και απειλώντας τους μαθητές του σχολείου, καθώς όπως ισχυρίστηκε εξαγριωμένη, μια μερίδα παιδιών έκαναν bullying στο παιδί της που φοιτά σε άλλο εκπαιδευτικό ίδρυμα της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η γυναίκα εισέβαλλε στο σχολείο νωρίς το πρωί κυνηγώντας στην κυριολεξία τα παιδιά τα οποία κατάφεραν να της διαφύγουν. Αμέσως παρενέβησαν οι καθηγητές που μετά από πιέσεις την έβγαλαν έξω από το εκπαιδευτικό ίδρυμα, ωστόσο εκείνη δεν έδειξε να συμμορφώνεται καθώς πήδηξε στην συνέχεια τα κάγκελα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μετά από απόφαση του Γυμνασιάρχη τα παιδιά να περάσουν γρήγορα στις τάξεις τους και να κλειδωθούν όλες οι εξωτερικές πόρτες του σχολείου. Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και η αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψή της.

Όπως αναφέρει άτομο από τη μαθητική κοινότητα του σχολείου, τη γυναίκα δεν ήξερε κανένα από τα παιδιά.

«Φώναζε συνέχεια θα σας κάψω, θα σας βάλω φωτιά. Έλεγε δυνατά το όνομα του παιδιού της, όπως και κάποια ονόματα παιδιών του σχολείου που τα έβριζε και τα απειλούσε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι καθηγητές να κλειδώσουν τα παιδιά στις αίθουσες. Οι αστυνομικοί που την συνέλαβαν βρήκαν μέσα στην τσάντα της αιχμηρό αντικείμενο. Στάλθηκαν email από το σχολείο για το περιστατικό και πώς αυτό αντιμετωπίστηκε».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook