Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σάββατου έγινε η έναρξη για το «ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ 13», της διοργάνωσης που έχει γίνει πλέον θεσμός για την πόλη των Χανίων.

Για 13η συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος «Ορίζοντας» και η αθλητική του παρέα, με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων, διοργανώνει το «ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ 13», για τη στήριξη παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο. Ένα διήμερο γεμάτο με πολλές δράσεις, αθλητικές, ψυχαγωγικές, πολιτιστικές, όλες με πνεύμα αλληλοστήριξης και αλληλεγγύης.

Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στους Αγίους Αποστόλους για να λάβουν μέρος στους «Ανοιχτούς Ορίζοντες», έναν αγώνα δρόμου δυναμικού περπατήματος 5χλμ, χωρίς χρονομέτρηση και κατάταξη, στον οποίον οι συμμετέχοντες θα προσφέρουν το κόστος της συμμετοχής τους σε όποιο σωματείο/ίδρυμα επιλέξουν από μια αρκετά μεγάλη λίστα. Στόχος είναι να προωθηθεί το μήνυμα του εθελοντισμού.

Ένα πρωτότυπο πάρτυ

Από την εκδήλωση θεσμό δεν θα μπορούσε να λείψει και το ξεχωριστό “Πιλάφι Πάρτυ”. Μεγάλα καζάνια με παραδοσιακό κρητικό πιλάφι στήθηκαν από εθελοντές του «Ορίζοντα» και οι παρευρισκόμενοι έγιναν μια παρέα και γευμάτισαν.

Παράλληλα το παρόν έδωσε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος μάλιστα ανέλαβε και την μουσική της βραδιάς.

Την Κυριακή έρχονται οι αγαπημένοι αγώνες του Υπερκοπελιού

Αύριο Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 η ημέρα θα ξεκινήσει με τους αγαπημένους σε όλους αγώνες του Υπερκοπελιού: το «Υπερκοπελάκι» και το «Υπερκοπέλι», αγώνες τριάθλου ερασιτεχνικού χαρακτήρα για μικρούς και μεγάλους. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει beach party με dj, σουβλάκια, μπίρες και αναψυκτικά, με τον διασκεδαστικό αγώνα «Σούπερ Ήρωες», πολλές εκπλήξεις και διάφορα events γύρω από το πάρκο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook