Νέες πληροφορίες αποκαλύπτουν πως η γυναίκα φαίνεται να είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει και στο παρελθόν.

Για τον εντοπισμό της είχε επιστρατευτεί και ειδικό drone της ομάδας διάσωσης ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα αναζητούσε στοιχεία στον βυθό της λίμνης Κρεμαστών. Μετά τη σάρωση του βυθού -και παρόλο που υπάρχει εικόνα σχετικά με την συνέχεια των ερευνών- δεν βρέθηκε ίχνος της γυναίκας, κάποιο σώμα ή κάποιο ρούχο της.

Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητό της βρέθηκε σταθμευμένο στη γέφυρα Τατάρνα της Ευρυτανίας, ενώ μέσα βρέθηκαν τα παπούτσια της και ένα σημείωμα προς τους δικούς της ανθρώπους.

Πλέον οι Αρχές στρέφουν τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, ενώ εξετάζουν αν όντως η 48χρονη αποφάσισε να βάλει η ίδια τέλος στη ζωή της, σύμφωνα με το Mega.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές ερευνούν ως βασικό το σενάριο της αυτοκτονίας, καθώς κατά το παρελθόν φαίνεται η 48χρονη να έχει αποπειραθεί να αυτοκτονήσει στην γέφυρα της Επισκοπής.

Υπενθυμίζεται πως λίγες μέρες πριν την εξαφάνισή της η 48χρονη είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ξυλοδαρμό και είχε νοσηλευτεί ένα 24ωρο στο νοσοκομείο.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook