Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες από τη νοσηρή δράση ενός 40χρονου Μπαγκλαντεσιανού, πατέρα τεσσάρων παιδιών, στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος φέρεται να βίαζε επί πέντε χρόνια την 12χρονη κόρη του.

Θύμα του 40χρονου ήταν και η σύζυγός του την οποία κακοποιούσε συστηματικά μέσα στο σπίτι τους στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η κόλαση που έζησε το παιδί από τα 7 του χρόνια αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα της αποφάσισε να καταγγείλει τον 40χρονο στην Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία την προηγούμενη Τρίτη.

Μια ημέρα μετά τη μήνυση που υπέβαλε η γυναίκα από την Γεωργία και τη σύλληψη του δράστη, το κορίτσι αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή του.

Η 12χρονη εξομολογήθηκε στη μητέρα της πως όταν ήταν 7 ετών ο πατέρας της άρχισε να την «πειράζει» και να της τραβάει γυμνές φωτογραφίες. Κάθε φορά, μάλιστα, που αντιδρούσε στη χυδαία συμπεριφορά του, ο 40χρονος την έδερνε, την έβριζε και την απειλούσε οτι θα της κάνει κακό αν μιλούσε για όσα βίωνε.

Η 12χρονη μαζί με τη μητέρα της πήγαν στο Τμήμα Ανηλίκων και κατήγγειλαν τον βιασμό. Ο 40χρονος πατέρας της, όμως, δεν σταμάτησε εκεί και μια ημέρα μετά πήγε στο σπίτι τους και σε έξαλλη κατάσταση προσπάθησε να μπει μέσα.

Η μητέρα φοβήθηκε μην τους κάνει κακό και κάλεσε την Αστυνομία με αποτέλεσμα, όταν ο 40χρονος αντιλήφθηκε ότι έχουν ειδοποιηθεί οι αρχές, να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με μια φωτογραφία του πατέρα τον αναζήτησαν στην περιοχή και κατάφεραν να βρουν το σπίτι που είχε βρει καταφύγιο, στην οδό Φυλής. Εκεί, ένας ομοεθνής του είπε στους αστυνομικούς πως ο 40χρονος έχει ένα φίλο που μένει στην Γλυφάδα ή στην Βούλα.

Οι αστυνομικοί κατευθύνθηκαν αμέσως προς την αφετηρία των λεωφορείων, που έχουν προορισμό τα Νότια Προάστια, στο Πανεπιστήμιο. Μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν στο λεωφορείο της γραμμής Α2 εντόπισαν και συνέλαβαν τον 40χρονο ο οποίος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ανηλίκων.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook