Tη φρίκη στα χέρια του 33χρονου εν διαστάσει συζύγου της έζησε μια 28χρονη στην Αλμυρή της Κορίνθου, η οποία αρχικά έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και στη συνέχεια θύμα βιασμού.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης όταν ο 33χρονος πήγε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της πρώην συζύγου του.

Εκεί ο δράστης έβαλε με τη βία την 28χρονη στο αμάξι και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του Ισθμού. Σε όλη τη διαδρομή την ξυλοκοπούσε άγρια χτυπώντας την με μπουνιές στο κεφάλι και στο σώμα με την 28χρονη ανήμπορη να αντιδράσει καθώς ο 33χρονος είχε κλειδώσει τις πόρτες.

«Με άρπαξε από το κεφάλι και με χτυπούσε στο τζάμι του αυτοκινήτου και στο ταμπλό», περιέγραψε το θύμα για όσα πέρασε στην ερημιά όπου την οδήγησε ο 33χρονος.

Στη συνέχεια, ο πρώην σύζυγός της προσπάθησε να τη γδύσει με το ζόρι και επειδή εκείνη αντιστάθηκε πήρε έναν αναπτήρα και της έβαλε φωτιά στα μαλλιά.

Ο εφιάλτης για την 28χρονη, ωστόσο, δεν τελείωσε εκεί. Ο 33χρονος, σε κατάσταση αμοκ, την έσυρε μέχρι το σπίτι των γονιών του στην Κόρινθο όπου τη βίασε.

Η 28χρονη, μητέρα δύο παιδιών, πήγε στο νοσοκομείο καθώς έφερε σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο ενώ κινδυνεύει να υποστεί αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς.

Ο 33χρονος οδηγήθηκε την Δευτέρα (3/10) ενώπιον του Εισαγγελέα ο όποιος-με τη σύμφωνη γνώμη του Ανακριτή-διέταξε την προφυλάκισή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, o κατηγορούμενος της είπε ότι σκόπευε να τη χτυπήσει για να μην μπορεί να παραστεί στα βαφτίσια του ηλικίας 2,5 ετών παιδιού τους.

Όπως αποκάλυψε η 28χρονη, μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έπεφτε θύμα κακοποίησης από τον εν διαστάσει συζύγό της ο οποίος το μοιραίο πρωινό την απείλησε πως θα την ρίξει στον Ισθμό.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook