Στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» του TV Μακεδονία φιλοξενήθηκε η Έλενα Ράπτη και η βουλευτής δε δίστασε να εκφράσει οn camera το εκνευρισμό της για τους δημοσιογράφους που επιμένουν να προβάλλουν φωτογραφίες της με μαγιό.

 «Στεναχωριέμαι όταν δίνω μια συνέντευξη σε μια εφημερίδα ή σε ένα περιοδικό, συμφωνούμε από πριν κάποια πράγματα και τελικά βλέπω με έκπληξη  πάλι φωτογραφίες με μαγιό. Αυτές οι φωτογραφίες, που βγήκαν πριν από κάποια χρόνια δεν μπορούν να καούν; Μέσα στο χειμώνα, μέσα στην οικονομική κρίση, αν είναι δυνατόν… ποιος Έλληνας πολίτης θέλει να δει εμένα με μαγιό; Είναι απαξιωτικό», είπε φανερά εκνευρισμένη η Έλενα Ράπτη και συνέχισε: «Το λέω με πικρία, ποτέ δεν παρεμβαίνω στο έργο των δημοσιογράφων. Κάνω τις δικές μου προτάσεις, προσπαθώ όσο μπορώ να περάσω μηνύματα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου και της ιδιότητάς μου. Κι όταν βλέπω φωτογραφίες εκτός θέματος νιώθω ότι ο πολίτης θυμώνει μαζί μου».

Όσο για τις φήμες που ακολουθούν την προσωπική της ζωή; Η γνωστή βουλευτής είπε επίσης εκνευρισμένη. «Όταν υπάρχει προσωπική ζωή άντε να το καταλάβω. Όταν δεν υπάρχει και ακούω ιστορίες επιστημονικής φαντασίας; Χρόνια ολόκληρα αντιμετωπίζω αυτή την κατάσταση. Από το ’98 που πρώτη φορά έβαλα υποψηφιότητα για το Δήμο, το παρασκήνιο που υπήρχε γύρω από την προσωπική μου ζωή, που το 99% ήταν ψευδές, δεν υπάρχει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook