Σοκ στην τοπική κοινωνία της Λέρου έχει προκαλέσει η είδηση για την σύλληψη ενός 22χρονου στρατιωτικού και μιας 16χρονης μαθήτριας, οι οποίοι κατηγορούνται για revenge porn σε βάρος μιας συνομήλικης της 16χρονης ερωμένης του στρατιωτικού.

Ο 22χρονος στρατιωτικός διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την 16χρονη μαθήτρια και μαζί έφτιαξαν λογαριασμό στο Ιnstagram με ψευδή στοιχεία, όπου παριστάνοντας κάποιον άνδρα, συνομιλούσαν με το 16χρονο θύμα τους που ήταν συμμαθήτρια της πρώτης.

Η συνομιλία ξεκίνησε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και κατά τη διάρκειά της αντάλλασσαν μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που υπέβαλαν το βράδυ της 30ης Σεπτεμβρίου οι γονείς της 16χρονης. Σύμφωνα με την καταγγελία η κόρη τους συνομιλούσε μέσω Instagram με αρχικά άγνωστο σ’ αυτήν άτομο και στη συνέχεια αφού τον γνώρισε αντάλλασσε μαζί του μηνύματα και φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου ενώ διάφορες γυμνές φωτογραφίες, της ίδιας, τις οποίες του απέστειλε, διέρρευσαν σε άτομα του σχολείου της.

Λίγη ώρα μετά την καταγγελία αστυνομικοί συνέλαβαν τον 22χρονο στρατιωτικό και την 16χρονη ερωμένη του με τους συλληφθέντες να οδηγούνται σήμερα στο αυτόφωρο ενώ κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα μαζί με τις κάρτες sim για να αποσταλούν προς έλεγχο στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την κατάθεση του πατέρα, ο 22χρονος είχε πει στην κόρη του ότι είναι από την Αθήνα, ότι είναι 19 ετών και ότι άρχισε να της συνομιλεί ερωτικά την 26η Σεπτεμβρίου 2022. Τότε της είχε ζητήσει να του στείλει γυμνές φωτογραφίες και η 16χρονη του έστειλε φωτογραφίες με τα εσώρουχά της.

Ο πατέρας της 16χρονης κατήγγειλε ότι ο 22χρονος απείλησε το παιδί ότι αν δεν του στείλει εντελώς γυμνές φωτογραφίες θα έστελνε εκείνες με τα εσώρουχά της στην αστυνομία και το κορίτσι επειδή φοβήθηκε υπάκουσε και ακολούθως ο ενήλικος της απέστειλε γυμνές φωτογραφίες δικές του με κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr ο πατέρας της 16χρονης μίλησε με τον 22χρονο ο οποίος του είπε ότι το έκανε για πλάκα ενώ η μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε ότι γυμνές φωτογραφίες του παιδιού έχουν διαρρεύσει σε απροσδιόριστο ακόμη αριθμό ατόμων στο νησί της Λέρου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook